head

Nuffy

Tuesday, January 11, 2011

Aku Marah Ni!!!

Marah betul aku dengan brother kedai makan
yang taknak senyum ari tu.
Hari ni bukan sebab dia taknak senyum
Dia tak senyum maybe sebab muka dia memang tak boleh senyum.

Tapi...
Aku marah sebab dia kira harga lain.
Aku makan Kuey Teow Hong Kong ngan Air Teh Tarik biasanya RM4.70
Tapi hari ni dia kira Kuey Teow Hong Kong ngan Air Teh O Panas RM5.50
What the fish?Terasa mahal dia kira.

Chee La Car Betul la brother ni..
Mahal sangat kot.Kalau dia kira RM5.00 aku leh maafkan lagi..
Ini emak dia,bapak dia kira murah tapi anak dia kira mahal.
Kalau nak ambik untuk duit poket pun jangan la mahal sangat..

Dah la duit ptptn tak masuk lagi..
Muka Tak Senyum
Order sampai lambat..
Semua tak kena dengan kedai dia hari ni.
Tension!!!!

5 comments:

wachak said...

asyik terkena kat kedai makan jer ko ni mel. Lain kali minta tolong awek belikan. sure dapat harga murah punya .. he33

NAJ HEBAT said...

agak mahal la.
haha. wachak.. seribu kali likes.

Lg2 mintak pakai bikini.. konfem dapat free..

lalala.

jgn marah!

alexa yussida said...

err..habestu sound tak nape mahal?

oke,jgn marah2..meh nak follow meh..

intan izani said...

nape tak tanya direct je?
suke-suke je naik harga
lari customer mcm tu..

yott said...

x yah pi dah kedai mcm tu..
jual mahal2 lama2 esk customer lari