head

Nuffy

Wednesday, January 12, 2011

Bila Semester Akhir Menjelma

Ada beberapa mahkluk Allah merangkap member-member aku buat lawak tahun baru ni.

First Year Sem Satu
Ensem:Wei Arjuna,tunggu kejap!!! aku terlupa kad matriks
Arjuna:Cepat-cepat,kita ada 10 minit lagi sebelum kuliah start

Final Year Last Sem
Ensem:Wei Arjuna,Kad matriks lupa pulak...
Arjuna:Tak payah la..Hang gila ka,kita dah lambat 10 minit.

Lawak ni aku ambik kat page fb kawan aku,seyes kelakar.Tapi memang kenyataan la..awal-awal semester dulu semua datang awal.Tapi last-last semester ni kelas dah nak abis pun ramai yang baru datang.Itu belum kira ponteng kelas tapi suruh member sign.Student,student..sikap itu jugak la yang korang akan bawak masuk ke alam pekerjaan.

5 comments:

Nazatul shima said...

hehehe....btol2..da last sem, sume mcm xpe kn?hahha

Cik Aien said...

hhaha! dulu junior2 kena la gantung kad matrix. x-cited konon..

sekrg dh senior, malu nk pkai :p

intan izani said...

rasenye orang perempuan part dtg kelas tu sentiasa maintain masuk awal kot, kdg2 je lewat. saya sampai sem akhir masih awal lagi, lagipun maybe sbb dah ada kete sendiri. kalau budak laki mmg lambat, masuk buat muke confiden lak tu yg tak tahan tu.

tapi bab pakai kad matriks tu mmg tak boleh tahan, kalau pakai tu sure first year.

fz said...

kalo tbawak2 time keje..mmg tak lama la alamatnya nk kena fired:)

Solehah said...

tu org kata ethic. sebenanya ethic ni perlu dibentuk dari alam pembelajaran lg..kang marah lak arjuna baca ni..hehe..