head

Nuffy

Sunday, January 17, 2010

Layan Diri



Petang kelmarin aku dengan kawan aku pegi melayan diri kami untuk menonton citer adnan sempit nie.Ramai aku rasa dah buat preview tentang film ni.Aku cuma nak cakap sikit jer tentang film ni.Pada aku ini antara film komedi yang terbaik.Watak Saheizy sam(adik zizie ezette) terbaik,dulu aku memang tak minat dia tapi sekarang bole dikatakan minat jugakla.Ayat tak bole nak blah bila dia cakap bi.Hancur...haha...cnth ayat:

"I don't want banana fruit 2 times"=saya taknak pisang berbuah dua kali. Gila betul dia translate bm dia.Sebijik2..haha..
Ralat sebab citer ni tak ada Lisa Surihani. Aku minat giler dengan lisa ni tapi tak sampai la nak bawak dalam mimpi.Aku suka tengok ppuan muka garang.Macam Lisa nie.Kalau dia ada dalam filem Adnan Sempit ni,aku bagi 4 bintang 3/4. Rate aku bole bagi untuk citer ni 4bintang.Kira tinggi jugak tu.Semua ada dalam filem ni,komedi,sedih,jiwang,seram,aksi,lucah sikit2.Aku tengok dah macam rojak.Tapi diatur dengan baik..nice...En Macha(Cat Farish) tu pun watak kuat walaupun sampingan.Kelakar..Siap nyanyi lagu fabulous cat dia lagi.


p/s:First time bila aku tengok wayang,masa ending dia penonton bangun dan tepuk tapi bangun sebab cita dah abis.Korang nilai sendiri cita ni best ker tak.

p/s:Citer2 melayu sesuai dengan citer komedi aksi macam ni.Jangan buat citer komedi slapstick macam citer senario tu.Memang ramai yang masih minat dengan senario,Tapi dah ramai jugak yang bosan.Ape2pun setiap artis ader peminat dia tersendiri.

p/s:Lisa Surihani,kalau ko baca blog aku ni,ko komen jer,aku blanja makan cendol.Nak??

30 comments:

|arieza| said...

argh mau tengok adnan sempit!! tgk trailer pun rasa mau gelak smbil kentut :p xsbr nk tggu dvd dia kuar! :)

black_mel said...

|arieza|:haha...kat sana xde ker kt wayang?citer aper latest kat sana?

FarhanaDr said...

Ye saye lisa.. Hahahaha.. Weh.. Ku pnah skali tgk wayang then last2 dh abes sume org tepuk tgan.. Tapi aku tak bape hengat cerita apa.. Hahahahaha.. ;p

~ sume cite psal nan sempit ni, ku nk tgk tp weekdays laa.. weekend rmai org.. huhu..

black_mel said...

FarhanaDr :rugi x tgk...ahli koprat mcm dr pun bole bersosial jgk...x slh enjoy kan..hehe..

sniffa93_aznil4eva said...

wahaa mahu tgk cite ni nantiXD

Ms.Independant said...

wah! siap bgn tepuk tgn.
memang best la ni!
kene tgk gak ni nmpknye!

:)

black_mel said...

sniffa93_aznil4eva :yup2...mmg best...rugi x tgk..

black_mel said...

Ms.Independant:yup2..x tipu..1st time tgk situasi tu...jgn lupa pg tgk..

mas said...

tringin nak g tengok cter adnan sempit,tp tak dak sapa nak bawa...sob...sob...sob...


senario tak best lansung...lawak tak real....bosan gilaaa..

SuRayA^i. said...

lol, aku mse tgk 2012 ngan transformer 2 org dlm pgung tepuk la tgn lps cte abes..cte nh xd org tpuk pun~malu nk wat sorg2~


oit2, baek blnje ak cendol tu! blnje lisa surihani wtpe isk -__-"

GhOsToNe said...

minat lisa jgak!

black_mel said...

mas :haha..xde saper nk bwk?x ckp...ari tu pg x bwk sapa2 pun..hehe..

black_mel said...

SuRayA^i.:haha...ko kne intro baru yg lain ikut....aku minat lisa suriyani..huhuhu...

black_mel said...

GhOsToNe:haha...kita serupa...

intan izani said...

anggap jela sis ni lisa surihani
boleh belanja cendol kan?

black_mel said...

intan izani:haha...mana leh anggap...nk lisa suriyani btul jgk..hehe...

hans said...

aku suka tgok adik zizie berlakon
sebab bagi aku bakat dia besar cuma xdiberi peluang jer

black_mel said...

hans:yup2..style dia pun dia tak tiru artis2 lama.Dia ada style tersendiri..

cydane said...

hehe..aku dgr cita ni x best...(hehe..padahal blum tgk pun)

black_mel said...

cydane:hahaha.....rugi bha ko x tgk...

++***hana zaty**++ said...

nak nengok juge!~~nunggu download je lar...hehe

yeke??first tyme dgar komen cite melayu ni bes..melayu makin maju!~~hehe..tetibe

black_mel said...

++***hana zaty**++:apsal x tgk?balik msia tgk muvie..jom..blanja hana...

|arieza| said...

huhuh cni mane ade wayang melayu.. huhuh yg latest tah ape tah.. nk tgk adnan sempitttt!!!!!

Dak Wan said...

torrent jewr arr arieza wei.... Hahaha

I want to lose weight said...

Semlm dah smpi pun kat cinema..
Terlewat 15 minit..
Terus hubby takmo masuk..
& tukar jadi tgk AVATAR..

Huhuhuhu..
Nak tgk jugak

black_mel said...

|arieza|:best citer adnan sempit ni...bestttt sgt2...

black_mel said...

Dak Wan:haha...dah kuar ker?mana ader lg...

black_mel said...

I want to lose weight:haha...best citer nie..rugi x tgk...

.siv. said...

hahaha.

gua muke rockers tapi dalam hati ada taman.


ayat neh mmg gua suka la.

black_mel said...

.siv.:haha...lg 1 dia translate bi..mmg kelaut..haha..