head

Nuffy

Wednesday, December 16, 2009

Datukku meninggal

Hari isnin 14hb Dec 2009.Hari yang sama dengan earning nuffnang keluar,datuk aku meninggal dunia pukul 9 pagi lebih.So hari ni aku tak buat apa2 post lagi sebab aku baru balik daripada kampung aku.Aku baru jer sampai pukul 1 pagi lebih semalam.

Masih ada gotong royong dan kerja sama orang2 kampung.Aku puji orang2 kampung aku yang banyak menolong keluargaku pada hari arwah dikebumikan.


p/s:So,aku mintak maaf sebab tak boleh aku nak blogwalking beberapa hari lepas.

p/s:Aku akan update blog aku besok.

40 comments:

Lia3003 said...

takziah untuk datuk kamu ye.. al fatihah

black_mel said...

Liyana:thnx...

M4M4 MY4 said...

takziah.. Al-Fatihah

watie
quefamili.com

black_mel said...

Mama Mya:thnx,,,

uncle said...

salam takziah aku sekeluarga utk mao..moga rohnya berada disamping orang yang dirahmatiNya.

Unknown said...

salam takziah dari deco....
moga rohnya berada dlm kalangan org yg beriman..aminn

Anonymous said...

takziah wat ko n family~
semoga roh nya di cucuri rahmat n di letakkan di kalangan org2 beriman~
harap ko tabah ngan pemergiannya

black_mel said...

Shaifful Hairi b Ramli:thanx..amin~~

black_mel said...

Decorater [MisS N]:terima kasih deco...

black_mel said...

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠:thnx ayu...amin~~

aida said...

salam

innalillah,.. moga2 arwah dicucuri rahmat ye ..~ =)

black_mel said...

NiNa':amin...thnx nina..

kakngah said...

takziah.. semoga dicucuri rahmat.
Al-fatihah.

CikguYiee said...

Al-Fatihah

black_mel said...

kakngah:thnx kak ngah...

black_mel said...

CikguYiee:thnx..

Anonymous said...

takziah..

black_mel said...

FiFFyMaFiA (",):thnx,,

nn said...

takziah. innalillah. alfatihah. nenek member pun meninggal semalam. huhu. sedih2.

black_mel said...

nn:thnx..takziah n alfatihah untuk nenek member nn..

PiNk ButTeRfLy said...

takziah.

moga kamu sekeluarga tabah dan sabar.

banyak berdoa utk arwah atuk tau!

black_mel said...

PiNk ButTeRfLy :ok...thnx pink..

zaza said...

takziah buat kamu sekeluarga......
al-fatihah....

black_mel said...

zaza:thnx....

zureen @ mama said...

Salam Takziah dari Zureen.
Al-Fatihah.

black_mel said...

zureen @ mama:thnx mama..

BENA said...

takziah ye

Fathiha Zainal said...

Innalillah.. Moga rohnya dicucuri rahmat.

black_mel said...

riBEna:thnx...

black_mel said...

Fathiha Zainal:thnx..amin~~

Anonymous said...

al fatihah..
mga dia ditempatkan dlm golongan org yg soleh ^-^

black_mel said...

taqie:thnx....

intan izani said...

salam takziah dari saya~

Sang Penulis said...

takziah kepada awk sekeluarga k..

black_mel said...

intan izani:thnx yer,,,

black_mel said...

Ms.osha:thnx osha

Rash said...

salam takziah..
semoga tabah..

black_mel said...

Rash:thnx..

farysa said...

takziah
=(

black_mel said...

farysa:thnx farysa...xpe..dh takdir..