head

Nuffy

Wednesday, December 16, 2009

Datukku meninggal

Hari isnin 14hb Dec 2009.Hari yang sama dengan earning nuffnang keluar,datuk aku meninggal dunia pukul 9 pagi lebih.So hari ni aku tak buat apa2 post lagi sebab aku baru balik daripada kampung aku.Aku baru jer sampai pukul 1 pagi lebih semalam.

Masih ada gotong royong dan kerja sama orang2 kampung.Aku puji orang2 kampung aku yang banyak menolong keluargaku pada hari arwah dikebumikan.


p/s:So,aku mintak maaf sebab tak boleh aku nak blogwalking beberapa hari lepas.

p/s:Aku akan update blog aku besok.

40 comments:

Liyana said...

takziah untuk datuk kamu ye.. al fatihah

black_mel said...

Liyana:thnx...

Mama Mya said...

takziah.. Al-Fatihah

watie
quefamili.com

black_mel said...

Mama Mya:thnx,,,

Shaifful Hairi b Ramli said...

salam takziah aku sekeluarga utk mao..moga rohnya berada disamping orang yang dirahmatiNya.

Decorater [MisS N] said...

salam takziah dari deco....
moga rohnya berada dlm kalangan org yg beriman..aminn

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

takziah wat ko n family~
semoga roh nya di cucuri rahmat n di letakkan di kalangan org2 beriman~
harap ko tabah ngan pemergiannya

black_mel said...

Shaifful Hairi b Ramli:thanx..amin~~

black_mel said...

Decorater [MisS N]:terima kasih deco...

black_mel said...

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠:thnx ayu...amin~~

NiNa' said...

salam

innalillah,.. moga2 arwah dicucuri rahmat ye ..~ =)

black_mel said...

NiNa':amin...thnx nina..

kakngah said...

takziah.. semoga dicucuri rahmat.
Al-fatihah.

CikguYiee said...

Al-Fatihah

black_mel said...

kakngah:thnx kak ngah...

black_mel said...

CikguYiee:thnx..

FiFFyMaFiA (",) said...

takziah..

black_mel said...

FiFFyMaFiA (",):thnx,,

nn said...

takziah. innalillah. alfatihah. nenek member pun meninggal semalam. huhu. sedih2.

black_mel said...

nn:thnx..takziah n alfatihah untuk nenek member nn..

PiNk ButTeRfLy said...

takziah.

moga kamu sekeluarga tabah dan sabar.

banyak berdoa utk arwah atuk tau!

black_mel said...

PiNk ButTeRfLy :ok...thnx pink..

zaza said...

takziah buat kamu sekeluarga......
al-fatihah....

black_mel said...

zaza:thnx....

zureen @ mama said...

Salam Takziah dari Zureen.
Al-Fatihah.

black_mel said...

zureen @ mama:thnx mama..

riBEna said...

takziah ye

Fathiha Zainal said...

Innalillah.. Moga rohnya dicucuri rahmat.

black_mel said...

riBEna:thnx...

black_mel said...

Fathiha Zainal:thnx..amin~~

taqie said...

al fatihah..
mga dia ditempatkan dlm golongan org yg soleh ^-^

black_mel said...

taqie:thnx....

intan izani said...

salam takziah dari saya~

Ms.osha said...

takziah kepada awk sekeluarga k..

black_mel said...

intan izani:thnx yer,,,

black_mel said...

Ms.osha:thnx osha

Rash said...

salam takziah..
semoga tabah..

black_mel said...

Rash:thnx..

farysa said...

takziah
=(

black_mel said...

farysa:thnx farysa...xpe..dh takdir..