head

Nuffy

Thursday, December 17, 2009

Ninja Assassin


Semalam,balik dari kampung,time aku lepak2,member aku call nak jumpa.So aku pun pegi la jumpa member aku ni walaupun letih,time nak balik tu tiba2 hujan lebat.Takkan la aku nak lepak kosong jer jadi tunggul,last2 aku dengan member aku ni pun pegi tengok wayang.Ini hah pic dia,Ninja Assassin director filem ni James McTeigue dengan pelakon femes Jeong Ji-Hoon a.k.a Rain.Rain ni belakon drama full house dulu.

Masa drama full house dulu nampak macho la,tiba2 belakon ninja ni dah jadi ganas lak,badan calar.First aku ingat citer nie lagi ganas la daripada citer crow(serizawa yang orang gila2 sangat tu),tapi lepas tengok citer ni,rupa2nya aku letak harapan terlalu tinggi sangat lak.

Jalan citer ok,durration pun tak lama sangat,CGI/grafic tak brapa hebat sangat(baik tgk g-force).Part lawan2 lak gambar gelap sangat la.Tak berapa jelas aksi2 lawan tu.Mungkin pengarah nak tutup kelemahan CGI,sebab tu dia buat aksi2 lawan gelap kot.

Tapi enjoy la pada sapa2 yang nak tengok filem2 aksi.Selama ni asyik tengok rain smart2 jer,macho2 jer,dalam filem ni dia agak ganas la dengan badan calar2,darah2,bole la untuk tengok masa nak hilangkan boring.Jangan tengok 2 kali,aku amat yakin dan pasti kalau aku tengok citer ni kali kedua aku akan tidur dengan lenanya,..zzz...


p/s:kalau babak lawan tu dia cerah kan sikit bole dapat 4 1/2 bintang.

p/s:heroin dia kalau dia letak pelakon korea yang suwip n sexy terus aku bagi 4 3/4 bintang..hehe(standard laki)...

8 comments:

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

aku dah tgk gak citer tu
besh~
byk darah2
wahahaaa

black_mel said...

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ :haha..btul2...tp heroin dia x cun..hehe..

Liyana said...

alamak, kawan saya cakap, cite ni x sesuai utk saya.. ada bunuh2..adeii

black_mel said...

Liyana:erk??naper?bukan seram sgt pun..just film action jer..

Nikel Khor said...

waiting to watch it..

black_mel said...

Nikel Khor:yaya..not a bad movie..

PeJuAnG HiDup said...

kau ba mel. buang karan btul. bru jak aku nak bli cd nya. aish...

black_mel said...

PeJuAnG HiDup:hahaha...lama x on9?bz ka?study?