head

Nuffy

Wednesday, February 3, 2010

Kaki kentut

Dah puas semalam kita berdebat pasal tips untuk curang,hari ni aku nak cerita pasal kaki kentut.Kalau kaki kencing mean orang tu kuat kencing temberang,kalau kaki bola means orang tu pandai main bola.So kaki kentut ape lak?Korang penah dengar tak peribahasa ni?

Sebenarnya,ni bukan peribahasa..Ini kenyataan..Member aku memang kaki kentut means dia memang kuat kentut.takde kiasan dah.Dah la meja study dia duduk kat sebelah meja study aku.Hisap rokok tak pa la,dah jadi tabiat dia.Lagi pun duit dia,tambah lak kuat kentut.Siap kombo lagi.Dia penah kentut dalam sejam 6,7 kali.Bayang la aku ni sampai hijau2 muka nak tahan bau kentut dia..Haiz..cilakak betul.

Kalau ikut aku,nak jer aku sumbat bon**t dia dengan getah paip,biar bau kentut dia terus sampai ker bilik air.Adoii..Ingin aku tegaskan,housmate aku bukan dia sorang jer yang kaki kentut..Ader sorang lagi pun kaki kentut jugak.Kira kalau diorang dua orang ni bergabung buat team kentut berirama memang bole menang la.

Tapi nak buat macam mana.Nak tegur pun benda tu dah jadi tabiat diorang.So..have fun.Kawan2 aku yang kaki kentut ni pun silent reader blog aku.So,korang jangan la terasa.Walaupun hijau2 muka aku nak tahan bau kentut korang,korang tetap member aku.Aku pun kentut jugak..tapi tak la sekerap korang..Cuba control kentut.sehari 3 kali pun dah ok..




p/s:Entry kali ni mcm kotor sikit bagi sesetengah orang.Aku mintak maap yer..Just nak luah ape yg aku rasa..

p/s:Entry ni khas buat housemate aku yang kaki kentut.

p/s:Sapa2 ader tips untuk kurang kan kentut silalah kemukakan.

p/s:Takleh tulis panjang2,nanti blog aku bau kentut..(^,^)

46 comments:

|arieza| said...

jgn d tahan! hahaha kentut je.. lega dowh!

deusXmachina® said...

kentut memang enak
lagi-lagi pas makan telor
perghhhhhhhhhhh
erk888

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

kentot tu sihat lor~
so tadah je ah bile dia kentot~
bukan mati pon

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

ko ingt org suka ke ngan kentot ko tu?
so ko pon kne la pikir camtu gak~

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

jap aku nak hadiahkan kentot kat ko~

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

ppprrrrooooooootttt~~!!!!!!!!!!

profwacko said...

follower ke 222 ngko. Nombor BAAEEK punya.

nurarinab said...

hahaha..sian hausmate

touyakaruma said...

kentut tu satu nikmat

hBz said...

mende la lu ni.tu pun tak tau. senang sangat2.

jap lagi, ko pg kedai nyonya, cakap mau beli JULAP. kasi taruk. lepas ni. kompem dah tak kentut depan muka. nun. kat bilik orange belakang la tempatnya beliau si bulu!

FarhanaDr said...

Kah kah kah.. Ade ke tahan kentut? Boleh meletop dlam perut wo.. Tak pun angin kuar ikut lubang lain yg tersedia.. Hahaha.. ;p

black_mel said...

|arieza|:haha..kentut tempat lain la....huhuhu...

black_mel said...

deusXmachina® :haha..enak mmg enak...tp org yg bau tu enak ker?hehe..

black_mel said...

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ :haha...banyak la ko...hijau muka aku nnti..

black_mel said...

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ :haha...aku pun x kentut dpn org la...

black_mel said...

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠:oit....jgn!!!!!!!!!

black_mel said...

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ :ayu!!!!!abis bau....

black_mel said...

profwacko:haha...tq2...nnti aku masuk blog ko...

black_mel said...

nurarinab:kesian diriku ini la...housemate yg kentut...

black_mel said...

touyakaruma:yup2...haha...ko spesel...video ko best...aku mesti setuju...hehe..

black_mel said...

hBz:haha...ok3..dia th xde nih...

black_mel said...

FarhanaDr:lubang lain?lubang idung?hehe..

mas said...

hahaha citer pasai kentut ni tringat kat mamat sorang ni...time tu ngah blajar sbjek bm klo tak silap la....dya dok asyik gelak sangat...last2 trkentut..kuat gila ohh...tdi kat klas pon da budk lki kentut gak...nak wat keja kolah pon tak senang...mashammmm...

black_mel said...

mas:haha...malunya kalau jadi mcm tu...haiz...

Fhad Boulala said...

ko selotep je lubang jubor die abes cite.. hahaha

black_mel said...

Fhad Boulala:haha...x larat aku nk selotep jubor diorg...kalau bdk kecik xpe lg...

e p i x ____ said...

Hahaha.. ubat untuk orang kentut ni , kita kentotkan balik kat muka dia. :) sah dia tak kentot kat kita lagi.

black_mel said...

e p i x ____ :haha..msalahnya kita kentut jarang2..diaorg slalu2...haha..abis la bau hari2..

irahehe said...

haha..asyik senyum jer bce entri nie..
smpai ijau muke tue yg xley than uue

surh la mkan telor lagi ade ummphh kntut die nnti..
hehehe..

black_mel said...

irahehe:haha..itu metafora...suruh dia mkn telur?mmg x bernafas la lps tu..

NiNa' said...

haha.. teringat kat sorang senior laki ni...

gila suke kentut..

da la kentut x bg salam.. adoi..
x kisahla kat mane2 pasti bila nak kentut dia main kentut je..

black_mel said...

NiNa':haha....bole diorg buat team kentut berirama...

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*erk baru nak ngorat.


pastu nampak entri cenggini terus reject MUAHAHAHAHA

black_mel said...

miss lolly a.k.a luvfareda:erk???x ckp...ok2..nak delete entry nie..hehe..

touyakaruma said...

Put pit put puuuut put pooot

"ahhh lega"

okay aku gi wat hal kat blog orang lain lak.

black_mel said...

touyakaruma:hampeh ko ni..abis bau blog aku..haha...

♀.รﻨν.♂ said...

soh rumet ko tahan kentut.
mesti kentut tu naik ke atas.
jap lagi die sendawa.
hahaha

NiNa' said...

touya ni x senonoh la.. aisey.. lega gile erk

syafa or ati said...

huhu. tkar umahla. pencemaran hidung tu cmtu.

black_mel said...

♀.รﻨν.♂ :haha....sengal ko ni..mkn sate bnyk sgt...kentut kalau tahan dia kuar jadi hingus la...

black_mel said...

NiNa':haha...dia memang x senonoh...tgk vid dia lg x senonoh..haha..tp nice touya..

black_mel said...

syafa or ati:hurm...bgus gak tu...pndah umah mana?haha..ssh cari umah kosong..

SuRayA^i. said...

weh tbe2 aku tringat dlu classmates laki mse skola suke maen lawan2 kentut. hampeh je -__-"

p/s: olololo, majuk pulak die kene tpu XD

black_mel said...

SuRayA^i.:haha..nasib baik datang pujuk..hehe..dh ok...

aper?lawan kentut...seyes pelik..sek mana tu?hehe..

YnaaOhYnaa said...

paling benci org yg suke kentut tanpe rase segan silu..

waaaaaaaaaa

black_mel said...

YnaaOhYnaa:haha..tp nak benci pun member housmate...huhuhu...