head

Nuffy

Monday, August 23, 2010

Kucing Minum Guna Tangan

Ini kesinambungan versi kucing pelik yang ada enam jari.Kucing tu orang kampung aku punya,tapi kucing ni adik aku punya.Aku tak pasti sekiranya kucing minum atau makan guna tangan tu benda yang normal,tapi bagi aku benda ni agak ganjil sebab pertama kali aku tengok.

Video ni dah lama aku nak tunjuk,tapi belum ada kesempatan.Sekarang untuk tontonan korang,silalah lihat kucing adikku minum guna tangan.Abaikan suara-suara latar yang annoying tu.


Kalau korang ingat,entry sebelum ni, ini emak kepada 3 ekor anak kucing tu.Dia ni memang malas.Bukan minum jer guna tangan,makan pun kadang-kadang guna tangan.

p/s:Kepada sesiapa yang tak dapat tengok video ni,aku mintak maaf sebab ni first time aku letak video dari computer.

p/s:Aku baru jer abis test pagi tadi,petang ni aku ada quiz lak,malam nanti aku akan melawat sambil belajar blog-blog korang.Jangan bersedih.

p/s:Terpikir nak buat contest dalam waktu terdekat..hurm~~

19 comments:

aNiSa hANg tUaH said...

comelnye kucing tuuu
eeeee

miss lolly a.k.a luvfareda said...

wow!!!!



interesting :)

yott said...

sejak bila kucing tu ada habit mcm tu?
pelik btl cara dia mnm air..
bab contest,
jgn pikir lama2 sgt..

White Bird said...

pandai kucen tu .. mesti tuan dia pun pandai mcm kucen tu


=)

Iza said...

Salam...

Aku rasa kucing tu malas sebab dia kena kurung selalu....kucing atau ayam yg di kurung, kaki dia mcm krem skit so kdg2 rasa sakit kalau nk bangun. Jadi jgn la salahkan kucing sbb malas nk bangun...Kesian dia...

enyheartsdiamond said...

kira rajin lah tu minum guna tangan.. kucen2 lain yg malas..

psttt.. my boyfie panggil i kucen.. tehee :D

taqie said...

comel gile.. cute sgt ;)

enyheartsdiamond said...

entry baru malam ni k.. 12am :)

NAJ HEBAT said...

bday aku sudah mau dekat.

yang.. tolong kirim key chain ke rumah aku..

mmg aku syg kau kuat2!

muah!

wachak said...

Ni kucing ternak bro. dok dalam sangkar. tu yg jadi malas cam tu.


ps: jiran sebelah bela kucing. bau taik kucing jer bila wa dok depan pintu rumah wa. abah wa pun bela gak kucing 5 ekor ( sekor dah arwah kena racun. sapalah yg dengki tu ) tapi bila wa balik rumah abah wa tak der lak bau taik kucing.

hBz said...

aku tau hang ada kucing lagi sekor. cepat update. kucing kesayangan baru hang tu..

ribena.illina said...

hahahaha! kiut gle wehh kucing anda!
geram lak tgk! =D slumber jek duk mkan..heee~

wat contes? wow! buat2..nati kot2 nk join kkeeee..hee~

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

sila singgah sudah di terjemahkan

kita memang nak kena tangan jika tak guna mulut

¶A.K.I¶ said...

slalu kucing mkn mcm mne?
kucing pkai tgn pastu msk mulut kan...
ke dari tangan serap msk bdn kucing?
wow!! rare!!

-fizA- said...

hehehehhe...
pelik bin ajaib..

fndrocka said...

tolong wat contest yg sedap2..aku dah lama tak main contest ni

eykameow said...

oh mennn. cute gile. biar lah org nak kata kucing ni malas ke ape. dia mmg ada style tesendiri. hahaha

Yatre Hayati said...

wah guna tangan?? pelik betul kucing ni...ni kacuk manusia ker apa?? hahaha

Lia3003 said...

wa...sangat bersopan santun kucing ni, kucing lain amik air guna lidah, dia amik air guna tangan...