head

Nuffy

Monday, February 1, 2010

Kucing Pelik

Dah 2 hari tak update blog,macam 2 tahun tak update.Ini semua gara2 line internet yang bermasalah.So hari ni aku ader cerita kucing pelik.Bukan cerita pelik.Tapi kucing pelik yang kepelikkannya di anugerahkan Allah.

Tengok kucing kat bawah nie??ape yang pelik????tak nampak???kalau tak nampak,maknanya pendek umur.





Jap..aku zooooom!!!!!!






Tak nampak lg??korang kira jari dia ader baper??selalu kucing ader brapa jari??


Untuk pengetahuan korang,kucing ni kucing kat kampung aku.Aku pun tak tau saper pemilik kucing ni,tiba2 jer dia datang umah atuk aku.Aku pun yang tak de keje ni,pegi la kira jari kucing....sekali terlebih kira..Aku ingat aku silap kira...Aku suruh sedara aku kira jugak..Rupa2nya dia pun tak pandai kira...So korang kira la pulak.Sama banyak jari2 kat kaki dia.



Ni kucing adik aku. Kucing ni tak pelik.Saja nak tunjuk kat korang.Dia bela singa ker kucing aku pun tak tau. Muka dah macam singa dah.Nasib baik makan friskies.Kalau makan daging memang aku lepas kat luar(padan muka adik aku)..hehe.


Kucing pelik yang jari banyak tu aku takde.Jangan korang tanya aku lak berapa aku nak jual sebab ni bukan kucing aku.Dah..hari ni aku citer pasal kucing pelik.Besok lusa maybe aku akan cerita pasal awek pelik. Dia ni ader benda lain yang lebih..hehe...



p/s:Pelik ker tak ker,ciptaan Allah s.w.t.So tak ada yang mustahil.

42 comments:

Miss Lula said...

olololoooo pelik2 pun tetap membelai jiwa sanubari.. ahahhaa~ (:

black_mel said...

haha...ape yg belai?kucing?haha..tu kucing org laa...

mello said...

sepelik mana pun kucen, beliau tetap manja dan aku sgt suka..kekekeke

black_mel said...

mello:haha...btul2..tp aku manja2 sgt aku rimas..biar yg buas skit..baru leh main tangkap2..

NiNa' said...

comey gile kucing cam singat tu..aumm aumm..hehehe

x pernah kire plak jari kucing ade brape

missgee said...

kalo aku..
bukan pelik...
Tapi istimewa sunggu kucing itu.
hehehe

FarhanaDr said...

Hahahaha.. Ade plak tak tau bela kucing ke singa.. Wakakaka.. Kan ke tu harimau.. Wawawa.. ;p

|arieza| said...

gila singa kucing adik ko.. oit apsal aku plak pelik??? benci!!!!

mas said...

tringin nak bela kucing,tp mama tak bg la plak.

Solehah said...

erkk..pengakuan jujur ni..aku tak tau sebenarnya kucing ada brapa jari?

hBz said...

lebih ape? sirap? erk.bila pulak hang boleh pegang kucing. bukan hang geli ke?

hans said...

hahahaha
serius aku sokong ko
kucing tu muka garang macam singa
hahahaha


maaflah kalau lari topik tapi nak minta tolong kamu vote entry saya yang bernombor 19 di blog www.denaihati.com

lebih mudah nak faham sila click entry ini dan harap sudilah vote entry no 19 saya tu..

terima kasih yer n promotelah dkt member2 sama suruh vote entry saya

Mybabah said...

Salam. Babah tunggu cerita "awek pelik". Tak sedar apa benda lebih yang dia ada... Teruja betullah...

y@n@ M!B said...

haha..sy bkn penggemar kucing jd xtau la plak brape jari kucing yg normal..but kucing tu mmg nmpk pelik..huuu~ ;p

FaTiN said...

subhanallah....kucing adik hang tu sangat la macho! pst pst, tu kucing jantan ke betina? sedap2 aje cakap dia macho ^^

black_mel said...

NiNa':dia jadi singa bila time nk mandikan dia...masa tu rasa nak pijak jer..hehe..

black_mel said...

missgee:erk...istimewa..hurm...bole3...hehe..

black_mel said...

FarhanaDr:dr...harimau belang2...huhuhuhu...

black_mel said...

|arieza| :nasib baik aku letak pelik..kalau hbz dh letak pornstar dh..

black_mel said...

mas:cuba mntk bela singa..kot2 dpt..

black_mel said...

Solehah:erk...ader 4 kan...cuba try kira...

black_mel said...

hBz:bukan geli der..kucing kat jalan2 tu kotor...

black_mel said...

hans:aku dah undi...gudluck...haha...kucing tu mmg garang..

black_mel said...

Mybabah:ok...nnti2 kan..hehe..

black_mel said...

y@n@ M!B :naper x suka...kucing kn manja...

black_mel said...

FaTiN:betina la...huhuhu...tp x pasti..jantan kot..nk pgng kucing tu ssh..dia suka lari2..x suka org pegang dia..

Frodo Baggins said...

me pencinta kucen!!!
kucen adik lu gebuzzz gilerr
siapakah nama beliau
nama kucen wa phantera ..


>>___<<

black_mel said...

Frodo Baggins :boboy kalau tak silap...tak pun baby..haha..gebuzz tp buas..x bg org pegang dia..suka lari2..

Fathiha Zainal said...

Geli ngn kucing! Uhuk!

black_mel said...

Fathiha Zainal:lolz..napa geli lak..kucing bknnyer cacing..

Fathiha Zainal said...

Tak boleh la.. Kalau ada kucing dtg dekat, mesti mau lari jauh2. X pn panjat kerusi. Muakaka! Geli ngn bulu2 dia kot. ;p

black_mel said...

Fathiha Zainal:haha...baru nk bg kucing parsi harga ribu2..hehe...x jadi la...

ツhʋƨиα ツ said...

wooo comel kucing ! biarpun byk jari pun. :P
lalala

black_mel said...

ツhʋƨиα ツ :haha...banyak jari tu x sama dgn kucing bwh la..

Abg Din said...

abgdin penah pelihara kucing... bole gi buang air besar kat tandas.. mencangkung mcm manusia... tru story... sb ajar dia selalu...

black_mel said...

Abg Din:yup..abg din..sy percaya...sbb dulu pun ada kucing sy bole buang air besar kat bilik air..tp masalahnya dia buang air besar kat baju2 yg tabur kat bilik air..terus kena buang...tp kira abg din ajar dia mencangkung mmg kucing tu pndai..sbb ssh..

cydane said...

ceh...bajet kiut plak kucing tu

black_mel said...

cydane:bukan bajet..tp mmg...haha..

izzad b* said...

anugerah tuhan...
comel kucing 2!mcm nak peluk!
hahaha, btw nice blog!

black_mel said...

izzad b* :haha...ssh nk peluk..kucing liar..thnx..

laa_tahzan said...

comel kucing tu..kalu kita x main2 dgn kucing tu..tentu kita x perasan kelainan yg ada pada kucing tu

black_mel said...

laa_tahzan:hurm..yup2..btul3...