head

Nuffy

Saturday, January 30, 2010

Tagged Dari Mas Dan Cik Gula-Gula Dah Dibalas

1. where is ur cellphone??
tak pasti ada mana.kat bilik kot..
aku tak suka pegang hp.
 
2.relationship?
single and unbelievable
 
3.your hair?
dah potong pendek..
spike..
 
4.work?
blajar lagi..
dulu dah keje

5.your sisters??
older sister,memang old..hehe ader 1..
younger sister,dah nak tua..ader 1
sori kakak..gurau...hehe..
 
6.your favourite thing?
my lappy
 
7.your dream last nite?
mimpi basah
X mimpi sebab aku tido kejap2..


8.your fav dream?
takde..sebab aku kalau mimpi,
lepas bangun mesti lupa

7.your dream car?
evo 7
dapat second hand pun jadi la..
xpun caldina turbo.


8.your shoes?
paling mahal dr cardin.
tak dapat jadi dr,pakai kasut
dr pun jadi la..

9.your fears?
-ALLAH SWT
 
10.wut do u want to bE in 10 years?
Aku harap2 sangat aku bole jadi 
IT programming..

11.who did u hang out with last weekend?
xde..last week bz...last 2 week,member 
kolej aku la..jalan2 cuci mata.

12.wut r u not good at?
semua aku good..haha...
entah la..rahsia..
 
13.one of ur wish list item?
sebenarnya,masa aku sekolah dulu,
aku nak pegi new zealand before umur aku 25..
tp sekarang dh lepas..aku tetap akan tunaikan benda tu.
 
14.where u grew up?
PENANG
bumi kenyalang
pulau mutiara la.. 
15.last thing u did?
PEGI KELAS MALAM.
KELAS GANTI
 
16.wut r u wearing?
JEANS DENGAN T-SHIRT
 
17.wut aren't u wearing?
baju kurung kot...
aku laki..xkan nak pakai 
baju kurung..
 
18.your pet?
none:)
 
19.your computer?
lappy hp
aku nak beli pc abis study..
 
20.missing?
hp aku..1 hari beli dh hilang.
vavi member keje aku curi..
tapi xde bukti..

21.last time u laughed?
xpenah gelak..
(aku tipu)
x ingat la..hari2 gelak..
 
22.last time u cried?
masa sek rendah..
sek menengah dah tak nangis
 
23.5 orang ditag
hbz
awek vista
thespian
juang hidup
tihazainal
(aku tau ramai yang xnk jawab..bz..xpe..lantak korang)
(aku paham..masing2 bizi)
Ok,aku dah balas tagged cik gula-gula dengan mas. Takpe yer aku buat sekali...sebab soalan sama...
xpasti jugak nama tu untuk aku ker melzromeo takut korang silap..xpe..aku jawab..



p/s:Cik Gula2,kagum dengan ketabahanmu dan aku respect...

p/s:Mas,bole jawab satu ni jer..yang lain bz la..Thanx sebab slalu masuk blog nie..

26 comments:

FarhanaDr said...

Single and unbelievable? Hahahahaha.. ;p
Black mel.. Sungguh ku tak sangka.. Ngeeee..

deusXmachina® said...

macam penah ku lihat tag ni
erk888

bro, dr farhana cam menunjukkan minat jek 2
erk888

Dak Wan said...

Hohoho... tag yg femes nih!

hBz said...

tido sekejap2? ok. roger that.

|arieza| said...

hahah semua org kena tag ni ke? hahah oit hbz aku tggu ko jwb!! cpt! klu tak aku suh mat duda hjg kpg rogol ko!

Fathiha Zainal said...

Ayyak! Kene tag lg.. Excited mau jwb neh. ;p

black_mel said...

FarhanaDr :haha...naper x pcaya?;p

black_mel said...

deusXmachina® :haha...tak tau la tag ni dtg dr saper..

dr farhana?haha....mana ada..dia mesti cari dr jgk..hehe...

black_mel said...

hBz:haha...diam2...

black_mel said...

Dak Wan:dpt jgk ker tag nie?

black_mel said...

arieza|:haha....ko dpt x?

black_mel said...

Fathiha Zainal :haha...jwb jgn x jwb..

cik EPAL said...

boleh je kalau nak pakai baju kurung :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

rajinnyaaaaaaaaaa jawab taggggggggggg

Fathiha Zainal said...

Dh jwb dh! :D

touyakaruma said...

Ramai yang buat Tag nie

Abg Din said...

jwb je tlg kawan2, naikan rating...

black_mel said...

cik EPAL:Erk??x bole2....huhuhu

black_mel said...

miss lolly a.k.a luvfareda:kena rajin2 kan diri...hehe..miss lolly x kena tag ker?

black_mel said...

Fathiha Zainal:waa...rajinnya...tq2...

black_mel said...

touyakaruma:yup2...tag ni fames dah...

black_mel said...

Abg Din:yup abg din...lgpun bkn ssh..

♥akukahmilikmu®♥ said...

harap termakbul untuk jadi IT programming..hehe..

black_mel said...

♥akukahmilikmu®♥:amin~~~

miEz haNeM said...

tq black_ mel:)
kagum dgn keprihatinan kamu gak:)

sonok kenal kamu..
ley la kita jadi membe kamceng:)

aik..kenal si hbz gak??
kem salam sama beliau:)

black_mel said...

miEz haNeM:haha...thnx...kim salam?jap masuk blog dia pg kirim salam jap..hehe..