head

Nuffy

Friday, May 21, 2010

Membebel

Sambungan dari cerita mak cik hantu

Semalam aku dengan member2 aku ada klas,so kami siap2 pagi tu dah start enjin kereta masing2,tiba2 makcik tu panggil roomate aku,dia suruh kami kemas sikit tong sampah sebab takut kena saman.Ok,find,niat makcik tu baik kami pun kemas.

Yang aku tak tahan,lepas member aku ambik plastik sampah,dia panggil aku pulak cakap benda yang sama.Takpa,aku cool lagi,aku dengan member aku ni pun kutip la sampah yang berterabur kat luar tong sampah.Masa aku tengah kutip tu,member aku yang lain keluar,sorang2 dia pesan benda yang sama.Madafaka betul la makcik ni.

Dia pesan tu macam tak nampak aku dengan member aku tengah bersihkan sampah tu.Pesan 2 kali tu kira dah ok la tu,ni member aku ada sampai 8 orang,8 kali dia cakap benda yang sama.Makcik tu punya tong sampah pun serabut jer aku tengok.

TAPI,aku rasa dia membebel kat kami sebab anak dia tak makan saman la.Anak dia si perempuan tu tak abis2 balak dok datang kat umah,anak dia yang laki pulak kerja dia keluar malam jer,pukul 1,2 pagi baru balik.Aku rasa dia nak lepas membebel kat anak dia,sebab tu dia membebel kat kami.


p/s:Aku busy sikit minggu ni dengan minggu depan,tengah siapkan report untuk di Jilid.Alhamdulillah,FYP aku lepas.

p/s:Sori,aku takleh nak visit blog korang lagi sebab streamyx umah sewa aku tak masuk lagi.Kejap lagi aku nak pegi TM.


7 comments:

NiNa' said...

Makcik tu x sengaja kut...
agaknye da rabun..huhuhu

Sharinginfoz said...

tong sampah pun kena kemas.. hmmmm macam2 kan

Apasal Tak Nak Beli Brg Online

miEz haNeM said...

rajin mengarang skang...

gud!
ape khabar?

Solehah said...

agak agak ah mak cik tu..haihh..

taqie said...

lma tk jenguk mel ;)
nway..gudluck for the report. :)

NAJ HEBAT said...

kalau aku la..

"mak cik.. brape kali nak kne repeat.. KAMI DENGAR LAH!"

anyway, mind ur own business..









ok~ ~ aku maybe takkan ckp cmtu.. aku budak baik.. lagi sopan santun.










aku akan buat muke, hempas sampah, and blah!








babai foreva mamaji!

faye said...

hai ...thanks...komen entry ye n join GA saya yeMarilah Join GiveAway pertama untuk blog ni tinggal 6 hari sahaja lagi untuk maklumat lebih lanjut klik dibawah http://fasham87.blogspot.com/2010/05/update-1st-giveaway.html