head

Nuffy

Wednesday, May 26, 2010

Kembali Pulang

 Kekasih yang dulu hilang
Kini dia telah kembali pulang
Akan kubawa dia terbang
Damai bersama bintang
Kekasih yang dulu hilang
Kini dia telah kembali pulang
Betapa senang kudendangkan
Dan takkan kulepaskan
                                                 kangen band-kembali pulang



Setelah hampir 2 minggu aku menghilangkan diri,sekarang aku kembali lagi.Walaupun masih belum ada semangat berblogging,tapi jiwa aku tetap pada blog.Semangat akan datang kemudian. Aku dah siapkan report untuk fyp,psm semua dah settle,streamyx kat umah dah pasang,sekarang tinggal benda2 simple jer yang tak siap lagi.
Aku pun macam tak percaya aku dah abaikan blog aku ni.Kesian blog aku ni,walaupun tak ramai yang ikut blog aku ni,tapi at least aku ada blog.Mulai esok,macam biasa,aku akan kembali aktif.Banyak benda nak kena buat ni.Bumbung dah karat,umah dah bersawang,semua aku nak tukar nanti.
Aku tengok ramai member2 yang dah berhenti berblogging,mungkin cuti sem kot,semua bercuti keluar negara.tak pa..enjoy ur holiday.tak lama lagi,aku nak holiday pulak.Lama tak menaip ni rasa kekok lak,huruf pun dah tak tau kedudukan dia dah.Demmm....

p/s:Tulisan normal kat blogspot ni makin kecik ker aku yang makin rabun?gosh,ni semua psm punya pasal.24 jam ngadap lappy.Aku dah rabun,kena minum karet susu balik lepas ni.

6 comments:

[z@ck] said...

selamat kembali!
=)

riBEna said...

selamat kembali black mel
bena pon baru kembali gak nih
heeee~

Pensel Kontot said...

selamat kembali berblogging

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

ye
sila update laju2 pas ni
hehe

faye said...

Welcome back...hohoho

missgee said...

Selamat..selamat..
Kembali Pulang^^