head

Nuffy

Friday, May 14, 2010

Mak Cik Hantu

Pada sapa2 yang tak tau,aku baru jer pindah umah baru seminggu selepas aku dengan suka relanya taknak duduk didalam kolej kediaman aku.Rumah dah siap basuh,barang2 pun banyak yang dah masuk,tinggal nak kemas sikit2 jer lagi.

Suasana kat taman ni memang meriah,ada apek meniaga ikan pagi2,tengah hari apek meniaga ais krim pun datang,petang sikit budak-budak main lari-lari or kejar-kejar,malam jer sunyi sebab semua dah tido.Jiran2 kat sini pun semuanya mesra-mesra,pendek kata pilihan kami untuk menginap kat taman ni memang pilihan yang betul dan tepat...

TAPI....

Adalah golongan2 makcik ni yang laki diorang dah keluar awal2 pagi,pastu diorang berkumpul kat umah makcik otai ni.Berkumpul,sembang2 aku tak kisah sangat sebab tu memang dah biasa tapi yang aku rasa sangat2 annoying sangat2 boleh la sembang2 bantai gelak macam hantu langsuir.Bayangkanlah umah aku seberang jalan dengan makcik tu boleh dengar dia gelak macam cibes...Makcik..lu horny ker gelak smpai macam tu sekali?Gelak sikit2 sudah..ini aku dah la busy nak siapkan report nak submit lepas solat Jumaat,dia leh bantai gelak macam barbee...

Aku malas nak bising2,consider sikit la makcik,kita duduk kat taman..kalau umah kat kampung takpa jauh2..Nak gelak sampai terpancut pun takda sapa nak kisah.Nanti aku submit report ni,aku tolong kau gelak..Pegi balik masak lagi bagus..

p/s:Makcik..lu tunggu speaker altec lansing gua sampai nanti..Lu gelak dengan speaker gua..

p/s:Sori..penggunaan bahasa kasar berleluasa kat sini..

14 comments:

¶A.K.I¶ said...

penguasaan bahasa ko sgt TERBAEK!! xde hal..

huhu.. ni la dia sumtime org2 ni kn... yg nama manusia kn2~

sukar nak membezakan rumah taman dengan rumah kampung...
aisshh!

¶A.K.I¶ said...

weh!
klu lu da ad speker gempak2~
sila pasang lagu paramore ok!
bg gegar umh makcik depan ko 2~~
[thumbs up!]

|arieza| said...

huh stress sungguj dhtu ek? bertahan!

Frodo Baggins said...

hahahahhaha
itu bukan mak cik
itu mak lampir!
wakakkaka


>>___<<

NAJ HEBAT said...

haha... kalau malam2 sure kau meremang bulu roma. tak leh beza pontianak ngan makcik2..

tak pe la.. saba je la..

dah pindah rumah?? baru nak berdikari? haha

noor afzan said...

siang2 takpe lagi..
kalau malam2..
harruuu....
scary makcik2 tu ye..

enyheartsdiamond said...

cuba 1 day ko bukak radiao cm disko.. ada tak makcik tu nk sound ko?

Afnie Roslan said...

hahahha..sib baik la dia gelak mcm langsuir...kn asal kita lalu pandang pastu menjeling?? ada la tu brita psl kita...kalah abg nas

KERAK NASI said...

beli mic..
karok ramai2 dlm rumah..
halakan speaker altec ko tu straight ke umah makcik tu..
pergh..

mmg puas hati..

y@n@ M!B said...

macek² tu nak ilangkan tension kut..tu ghelak kuat²..huhu~

Solehah said...

btl kot ckp frodo..

syLph said...

lucah dol lu nih.

black_mel said...

¶A.K.I¶:cadangan kau terbaik...haha..akan aku tala kan kerumah makcik tu...

|arieza|:apa ko ckp ni?xphm pun...huhuhu...

Frodo Baggins:jgn dow..seram aku....hahaha...

NAJ HEBAT :mak cik tu mmg pontianak tu..

noor afzan:skrng dh malam...huhuhu..

enyheartsdiamond:mmg nak cuba..tunggu la makcik tu...

Afnie Roslan:dia tu internet bergerak...

KERAK NASI :haha...kau nak karok ngan aku x?

y@n@ M!B:hari2 dia ilangkan tension...

Solehah :salah..haha..

syLph:bkn lucah..lucu...

fndrocka said...

makcik tu vampire kut...