head

Nuffy

Wednesday, May 19, 2010

Next Time Jangan Lupa Pakai Bra

Malam semalam 18 Mei 2010,aku pegi survey mesin air,ingat nak isi air r.o dalam botol 5 ltr aku,puas aku pusing taman aku ni,then aku jumpa ader 1 mesin,masa aku sampai ada orang tengah isi,lakibini dengan anak 2 orang.
Turun jer motor,aku pun tunggu belakang family tersebut.Kena beratur la pulak.Dah lah time tu hujan renyai2.Tengah2 aku beratur,si suami senyum ngan aku.Aku pun senyum balik,Si isteri terus tak pandang aku,aku pun hairan,kenapa dia ni asyik membelakangi aku.
Pikir punya pikir,perhati punya perhati baru la aku perasan,rupa2nya si isteri tak pakai bra,dah la pakai baju tido tak pakai bra,patut la malu nak pusing belakang.Tapi si isteri terkantoi,masa dia nak angkat botol air 5ltr dia,dia dah tak cover,then aku pun ternampak la *****.Tapi aku tak tengok lama,bini orang kot,lagipun dia tengah pregnant.
Respect dan sifat baik dalam diri aku,aku terus pandang jalan tar jer,aku pun naik segan nak tengok.Angkat jer botol2 tu,si suami senyum lagi,aku pun senyum balik.Fuhh,nasib baik iman aku masih tinggi.Aku cuma nak pesan kat akak tu,next time kak,jangan lupa pakai bra yer.Memang tak luak,tapi tak manis orang pandang,walaupun isi air mesin kat taman perumahan yer.

15 comments:

NAJ HEBAT said...

jangan pandang depan dia!!!!!!!!!!


ish3 malu rase..

5069 said...

mase pregnant x slesa pakai bra kot..aku agak je..

Unknown said...

wuyoo...

malunye....

KERAK NASI said...

pehhhh...ape la akak nih..
maruah suami kena jaga kak oi..

adeii...

kalu ian yg nmpk tu aku xtau lah..hahahah.. :P

5069 said...

oii kaki porn <-- merujuk kerak nasik

aida said...

aiyooooo..
keluar pon x pakai ke? adehhh..malunye.

Cheese Monster said...

warne ape ***** tu?

nn said...

betul la wong ah ian tu cakap. time pregnant tak selesa pakai bra sebab orang pregnant kan breast bengkak. . maybe dia malas nak beli baru kot. huhu

Fathiha Zainal said...

Isk akak tu.. Wat malu je. Uhu..

MieZa said...

malu jer =P

Asma said...

Die lupe kot...
Dh terbiasa tak pkai dlm umah...
Maafkan la dier...

ain fathihah said...

selalunya wanita mengandung memang tak selesa pakai bra sbb masa ni breast tengah sakit...sian ibu2 bakal menyusu anak

mafiaseks said...

Film Bokep, Film Dewasa, Film Porno, Film Semi, Film Semi Indo, Film Semi Jepang, Nonton Film Bokep, Bokep Online, Download Bokep Online, Bokep HD, Abg Lesbian, Memek Abg, Tante Kesepian, Bokep Terbaru, http://www.layarfilmsemi.com/category/film-panas/

av女優 said...

免費a片下載無碼
線上免費試看短片a片
a片免費看
a片下載
a片寫真
免費試看短片a片
a片
免費a片下載
校園美女a片影音視訊網
a片免費看

情色網站 said...

線上免費看a片
免費a片AV女優
成人校園a片
a片情報站
a片貼圖區
免費a片
色女a片群
免費無碼a片
夫妻做愛a片直播
成人校園a片