head

Nuffy

Wednesday, May 19, 2010

Next Time Jangan Lupa Pakai Bra

Malam semalam 18 Mei 2010,aku pegi survey mesin air,ingat nak isi air r.o dalam botol 5 ltr aku,puas aku pusing taman aku ni,then aku jumpa ader 1 mesin,masa aku sampai ada orang tengah isi,lakibini dengan anak 2 orang.
Turun jer motor,aku pun tunggu belakang family tersebut.Kena beratur la pulak.Dah lah time tu hujan renyai2.Tengah2 aku beratur,si suami senyum ngan aku.Aku pun senyum balik,Si isteri terus tak pandang aku,aku pun hairan,kenapa dia ni asyik membelakangi aku.
Pikir punya pikir,perhati punya perhati baru la aku perasan,rupa2nya si isteri tak pakai bra,dah la pakai baju tido tak pakai bra,patut la malu nak pusing belakang.Tapi si isteri terkantoi,masa dia nak angkat botol air 5ltr dia,dia dah tak cover,then aku pun ternampak la *****.Tapi aku tak tengok lama,bini orang kot,lagipun dia tengah pregnant.
Respect dan sifat baik dalam diri aku,aku terus pandang jalan tar jer,aku pun naik segan nak tengok.Angkat jer botol2 tu,si suami senyum lagi,aku pun senyum balik.Fuhh,nasib baik iman aku masih tinggi.Aku cuma nak pesan kat akak tu,next time kak,jangan lupa pakai bra yer.Memang tak luak,tapi tak manis orang pandang,walaupun isi air mesin kat taman perumahan yer.

12 comments:

NAJ HEBAT said...

jangan pandang depan dia!!!!!!!!!!


ish3 malu rase..

wong ah ian said...

mase pregnant x slesa pakai bra kot..aku agak je..

Pensel Kontot said...

wuyoo...

malunye....

KERAK NASI said...

pehhhh...ape la akak nih..
maruah suami kena jaga kak oi..

adeii...

kalu ian yg nmpk tu aku xtau lah..hahahah.. :P

wong ah ian said...

oii kaki porn <-- merujuk kerak nasik

NiNa' said...

aiyooooo..
keluar pon x pakai ke? adehhh..malunye.

hBz said...

warne ape ***** tu?

nn said...

betul la wong ah ian tu cakap. time pregnant tak selesa pakai bra sebab orang pregnant kan breast bengkak. . maybe dia malas nak beli baru kot. huhu

Fathiha Zainal said...

Isk akak tu.. Wat malu je. Uhu..

MieZa said...

malu jer =P

Langit Pertama said...

Die lupe kot...
Dh terbiasa tak pkai dlm umah...
Maafkan la dier...

ain fathihah said...

selalunya wanita mengandung memang tak selesa pakai bra sbb masa ni breast tengah sakit...sian ibu2 bakal menyusu anak