head

Nuffy

Monday, November 26, 2012

Nanti Aku Cakap Game Malaysia vs Singapura main macam hampeh....

Aku kalau aku cakap game Malaysia vs Singapura semalam malaysia main macam hampeh nanti ramai lak yang sound aku balik "kalau ko pandai sangat,cuba la tendang tengok bola tu" abis tu si pemain bola tu bole buat coding guna java programming? Ada yang bole troubleshoot error Application?Ada lak banding macam tu.

Maksud aku main macam hampeh tu, diorang bermain dibawah kemampuan diorang. Sepatutnya diorang boleh main lebih bagus lagi. Setiap friendly game guna pemain berbeza tu tak salah kalau ada first 11 yang memang betul2 serasi dan mantap.Ini lari laju2 last2 hilang bola,lari laju2 last2 cross macam main rugby.Susah la..Kalau player yang nak sambut tu tinggi 15 kalai ok la jugak.

Apa-apapun aku tetap menyokong pemain Malaysia. Takkanlah sebab satu game yang kalah ni kita nak hantam diorang cukup-cukup.Adatlah permainan,ada menang dan ada kalah.Gudluck kepada semua pemain malaysia.

2 comments:

cik kaki ketawe said...

hahaha..dan aku hairan..apakah function wan zack haikal..adakah untuk di jatuhkan dan minta sepakan corner?? hahaha... memang smlm agak hampeh..sbb gol pun senang sgt si singapore tuh...btw..malaysia boleh sbnarnya..=)

p3perak said...

baddrol bakhtiar xde dlm first 11..

#selamanya Harimau Malaya