head

Nuffy

Friday, December 30, 2011

Tentang Dhia best ker?






Semua cakap pasal citer Tentang Dhia,aku pun ak sure yang mana.So dengan kuasa google,aku jumpa page Tentang Dhia kat  facebook.Saja nak tengok sinopsis dia.

Cinta dan simpati tiada ukurannya bagi Dhia (Nora Danish) yang berdiri antara dua lelaki sangan dikasihaninya. Percintaan tiga segi ini turut menjadi mimpi ngeri apabila dia dicemburui Melly (Izreen Azminda) yang berasakan dirinya lebih anggun dan sesuai. Raffi (Irfan Roslan) dan Azmi (Ako Mustapha), dua lelaki berbeza daripada latar belakang

Dah baca sinopsis dia baru rasa macam penah tengok satu episod dia yang part saper ntah mati tapi Izreen Azminda tu macam dah insaf masa episod tu.Itu jer first dan last episod aku tengok..Tau tau dah abis..haha..tak pa,nanti aku tengok kat tonton..Mesti ada.

p/s:Tapi ramai cakap kat fb tu ending dia tak best.So..berbelah bagi jugak aku nak tengok nie.. 

p/s:Layan soundtrack tentang dhia jap..haha





4 comments:

FarhanaDr said...

Ending yang menyebabkan semua orang menangis termasuklah mak dan makcik saya. Huhu.

Cerita dia boleh layanlah. :)

wachak said...

Selalu bila nonton drama melayu ni jadi sakit hati, selalu jer hero atau heroin dia kurang cerdik, si jahat buli hero /heroin sampai berbelas episod tapi si jahat nk dapat balasan kerana perbuatan jahatnya itu dekat ending citer tu jer. Tentang Dhia ni lagi teruk, yg buat jahat terlepas mcam tu jer. Bertambah sadis hero / heroin mati sekali ... kui33

CGG said...

sound track mmg best bro:)

cite ni akak tgk jap2 je..
selalu skip2..

smlm last episode kan

black_mel said...

FarhanaDr :menangis tu sebab ending best ker x best?

wachak:haha...aku suka komen kau cak..kelakar..hehe..

CGG:haah..smlm last..x sedar pun..huhu...