head

Nuffy

Monday, December 26, 2011

Saya Mahu Novel Ombak Rindu dari Eyriqazz.com

1)Tajuk: Saya Mahu Novel Ombak Rindu dari Eyriqazz.com

So sweet....



Erkk...



;p



Inilah novel Ombak Rindu Cover terbaru dalam peraduan Give Away Novel Ombak Rindu.

Kenapa aku masuk Give Away ni?Tak rock baca Novel?Tak kisah pun..Aku memang nak tengok wayang citer Ombak Rindu tu,tapi aku tak baca novel dia lagi.Orang cakap kena baca Novel dulu baru boleh bandingkan cerita dengan novel yang mana lagi best.

Aku ni bukanlah pengumpul atau pembaca Novel terulung.Kalau ikut koleksi novel yang aku beli pun tak sampai 5 buah.Tapi bila sampai masa mood untuk jiwang dan perlukan santapan minda so aku akan baca novel dan buat masa ni salah sebuah buku yang berada dalam kotak pemikiran aku,novel kat atas ni lah.
So,kalau korang nak dapatkan novel ni jugak,korang boleh join contest anjuran bro Eyriqazz. Semua terma dan syarat korang boleh baca sendiri kat situ.

2)Entry kegemaran saya di Eyriqazz.com adalah Terjah Black_Mel Saudara Melromeo ke? kerana kadang-kadang bila aku rasa down dan aku rasa nak delete blog aku,aku selalu google balik blogger yang pernah review blog aku dan bila aku baca balik review2 blog diorang,baru aku rasa semangat nak berblogging.Kadang-kadang kita lupa blog kita ada sahabat yang menjadi pembaca jadi kita cuma tulis macam "melepaskan batuk ditangga" tapi bila kita sedar blog kita masih ada pembaca,kita aku cuba menghargai sahabat-sahabat kita yang sering singgah kat blog kita. Melalui blog kita berkawan dan melalui blog kita berkenalan. Thanks Eyriqazz,aku menghargai apa yang kau lakukan.

2 comments:

Eyriqazz said...

thanks bro sudi join..hik3...bila la nak menerjah blogger kembali ni..hutang terjah byk tak berbayar lagi..hik3...

BENA said...

haaa bgus2 kalau blacl_mel semanga cam dulu . baru besttt . hehe ;)


novel dia mmg besttt . try bace tau . nanti kompem ckp novel lagi best dr filem :)