head

Nuffy

Saturday, December 10, 2011

Aku Budak Baru Belajar Nak,,,

Location:Batu Pahat

Hampir seminggu aku bercuti dari praktikal pulang ker Batu Pahat tercinta.Walaupun orang cakap Batu Pahat pekan koboi,tapi dalam minda aku bila aku nak tenangkan fikiran cuma ada Batu Pahat.

Ok,sekarang ni aku dalam proses nk mempelajari cara-cara nak menggunakan twitter(jangan gelak).Aku buat akaun dah lama,tapi aku tak follow sesiapa pun.Hari ni baru aku nak add sebab aku ada masa yang sangat lapang hari ini.

Hari ni hari terakhir aku bermalam kat Batu Pahat.Besok aku akan berangkat kembali ke KL dan praktikal macam biasa.


p/s:Hari ni nak belajar guna twitter..

5 comments:

missgee said...

Selamat belajar..
Selamat ber-twit

Cik Aien said...

weeeee! leh follow cik ain!
@ain_nabila hehehe

FarhanaDr said...

Saya pulak rasa macam nak lari jauh-jauh dari KL.. InsyaALLAH, kalau kerja nanti, mungkin nak apply Hospital Batu Pahat.. Senang balik kampung time raya.. Hehe.. Harap boleh jatuh cinta dengan Batu Pahat..

wachak said...

wa pulak x bleh nk lari mana2 ... hu33

wa dah slow dkat twitter. member jantan 3 org yg selalu bertwitter ngan wa dah hilang entah kemana. Dah hilang rasa syok nk bertwitter buat masa ni.

BENA said...

yeh yehhh ! bena da followw . heee ;)


kadang2 twiter ni syiokkk .