head

Nuffy

Friday, April 9, 2010

Pindah Randah

Korang perasan tak entry aku yang baru2 ni langsung takde gambar?Gambar memainkan peranan penting untuk orang paham entry kita,sebab sesetengah orang suka tengok gambar pastu komen,maksudnya diorang ni tak suka membaca macam kita semua.Entry aku takde gambar disebabkan internet yang begitu slow sehinggakan nak upload gambar pun amik masa setengah jam,tapi tu pun tak siap sebab aku cancel.
Aku rasa macam nak berpindah jer ker rumah dot com.Ada domain sendiri.Maybe laju sikit kot upload pic tu.Tapi tu bukan maksud pindah randah yang sebenar dan lagipun,aku belum terpikir nak pakai domain sendiri.Tunggu dah betul2 fames dan aku boleh bagi komitmen btul2 kat blog ni baru aku tukar.
Bulan ni bulan last aku duduk asrama kolej aku sebab aku dah dihalau keluar sem depan.dalam erti kata lain,aku dah tahun 3 so terpaksa la duduk luar,patut dari sem lepas lagi aku nak duduk luar tapi kolej aku ni tak bagi.Kalau ipt lain pelajar terpaksa merayu untuk duduk dalam,tapi kat kolej aku ni,kami terpaksa merayu untuk duduk luar tu pun tak approve..Demm..Perbaiki la perkidmatan internet tu..mesti ramai yang duduk dalam lepas tu..Rumah dah dapat,streamyx pun on the way.Then aku akan kembali aktif.
Ok..Masa semakin suntuk.Sila2 la bersiap pegi solat jumaat.Tapi kalau yang musafir tu,ader excuse..Aku pun nak bersiap ni,3,4 hari akan datang ni aku tak update..Busy..I'll be back.Bye..

10 comments:

╚► capital S hana ◄╗ said...

hehe ,
doa2 la cpt dpt ye ;)

NAJ HEBAT said...

aololo... kesian nye dia kene halau!
NYAH KAU DARI SINI..

haha

jane said...

kau dak uia ke kna duk dalam???
hahaaahh

nasikputeh said...

bye bye.. ekeke~

NaNaJoe said...

alahi ciannye nye dia...hehehe~~~

black_mel said...

to ╚► capital S hana ◄╗:ok..;)

to NAJ HEBAT :bkn kena halau..aku yg nak kuar..

to jane:xla..budak kolej jer...

to nasikputeh:bye...hehe..

to NaNaJoe:kesian kn..sob3..hehe..tp mmg nk kluar pun..hehe..

p3perak said...

erk? boleh halau2 cm2 ek?? kalau kat cni, boleh kata cm asrama penuh la.. 99% student dok dlm kmpus..

|arieza| said...

aik duduk luar pun kena rayu dulu.. haha comel tul kolej ko ni.. haha.. diorg terlebih syg kt korang tu.. tp ok what duduk dlm kan slalunye lg murah... :)

ape2pun, slmt la membzkan diri!

FarhanaDr said...

Saye baca entry dn tengok gambar.. Heehee.. Ingat lagi first komen sy psal gmbar kamu edit tu? Hahaha.. Lawak arr.. ;p

miss lolly a.k.a luvfareda said...

Hehehe :-)

nak tukar d0main gak b0leh ? EKkeke