head

Nuffy

Saturday, October 29, 2011

Happy Birthday Black Mel

Selamat Hari Lahir Black Mel, terasa tua pulak aku bila orang wish aku Happy Birthday ataupun Selamat Hari Lahir. Sambutan Birthday tahun ni macam biasa.....tak ada,cuma aku dapat hadiah daripada beberapa orang sahabat yang baru aku kenal.

Sebenarnya masa hari jadi aku, aku tak harapkan hadiah pun sebab aku memang jarang dapat hadiah selain daripada family aku yang bagi. So tak adalah aku nak announce kat orang yang hari tu hari jadi aku. So macam hari-hari biasalah, pagi tu kena ceramah sikit,kena tembak walaupun tak banyak dan macam biasa,layan karenah user.

Tiba-tiba bila dah lepas makan hari aku dikejutkan dengan:

1)Panggilan misteri kat handphone aku.No tak kenal selalu aku tak angkat tapi tergerak nak angkat dan berkumandanglah nyanyian "Happy Birthday To You" yang dinyanyikan 3,4 orang sekerja aku.Dem..rasa terharu jugak la.



2)Aku dapat chocolate bar daripada member-member aku.




3)Tadaa.....






Whutt???Tak bukak lagi????










Abis bila nak bukak???










Japp....nak bukak la nih...





Tadaaa....Ini hadiah dia...Basikal Bawak Lilin..
Tapi hari tu Blackout aku dah guna lilin dia..hehe...kidding..


Sebenarnya aku tak kisah hadiah apa yang orang bagi dan aku tak harapkan apa-apa pun, terpulang kepada sesiapa yang bagi(ayat skema).Tapi kalau bole lepas ni nak bantal peluk...saja aku highlight besar-besar(harap-harap ada orang perasan)hehe...


Yup..dengan ini diumumkan Birthday aku dah lepas...bila?05 October Tahun......... Aku dah tua...segan nak tulis tahun...

p/s:Err..lupa..aku ada dapat Hadiah Hari Jadi daripada Nuffnang jugak....Apa dia??Nanti aku bagitau entry akan datang...yang dah tau,sila buat-buat tak tau.














8 comments:

IxoR@ said...

Incik.... Nak ketam? Kalau tau, harini besday incik... Bole sy hulurkan sket ketam...

Hehehehe.....

Hepi besday bro!!!

black_mel said...

thnx...act..bukan ari ni..5 Oct ari tu..hehe..tp nk bagi ketam ari ni pun ok..hehe..xD

wachak said...

Happy belated birthday mel. Moga dipanjangkan usia dan dimurahkan rezeki


tersenyum sendiri bila tengok hadiah tu. Kayuh pelan2 mel ... ha33

FarhanaDr said...

Selamat belated hari lahir encik Black Mel.. Dah 25 hari berlalu.. Hehe.. Moga berjaya hidup dunia dan akhirat.. Tua tu agak2 berape umur? Sweet 17? :D

Cantik basikal dia.. Kaler biru lagi.. Tapi kaler peach pun cantik tau.. Heeee.. :)

yott said...

happy belated birthday tn blog..
nape x bgtaw awal2..
kalo x bole antar hadiah..
bantal peluk? 1st time dgr org nak hadiah birthday bantal peluk..;)

btw psl link tu...sy dah email..pls check inbox

Iza said...

Assalam...
Happy belated birthday...
Wahhh...comelnya hadiah...basikal bawa lilin aromaterapi ke tu???
Aku pun tak pernah dapat hadiah macam tu....

aki-san said...

happy belated besay mel. lma tk singgah sni. btw, ni cik taqie -__-"

BENA said...

ehhhhhhh ! 5/10 black mel ? sama macam kawan bena tauuu . hee ;)