head

Nuffy

Monday, October 31, 2011

Thanks TGV and Nuffnang for the Surprise Presents

Seperti yang aku janjikan pada entry yang lepas , aku ada mendapat hadiah daripada Nuffnang dan TGV sempena projek TGV Birthday Surprise For Nuffnangers. Hadiah dia korang tengok kat pic bawah ni.


Tadaa.........
Dapat 4 tiket wayang percuma.Apa jenis wayang pun bole..
Projek apa ni?
Aku petik sikit apa yang ada dalam website tersebut:

Happy birthday, from TGV & Nuffnang!!!

Hello there Nuffnangers! If you’re about to celebrate your birthday soon, there might be a little surprise in store for you because TGV Cinemas is giving out 1,000 complimentary passes every month to Nuffnangers celebrating their birthday!

We’ve always wished that we could do something to wish all the Nuffnangers in our community a happy birthday every time someone grew a year older. Trouble is, sending out happy thoughts didn’t quite cut it, and mailing out birthday cakes to all of you would probably give the mailman a lifelong headache.

Thanks to the generosity of TGV Cinemas, we now have the perfect solution to this problem. Starting December 2010, you might be one of the lucky Nuffnangers getting complimentary passes from TGV Cinemas during your birthday month! How’s that for a little something more to brighten up your birthday :)

Untuk maklumat lanjut berkenaan project tersebut,korang boleh click kat SINI. Sila baca peraturan terma dan syarat terlebih dahulu kat situ yer.

Hampir dua tahun aku berblogging,aku sangat berpuas hati dengan Nuffnang.Kalau ada masalah pun,hantar email,cepat jer reply.Sempat jugak aku merasa beberapa keping check nuffnang.So,aku akan kekal bersama Nuffnang.

Apabila seorang kaki wayang macam aku dapat hadiah tiket wayang aku sangat berbesar hati,tambahan pulak apabila dapat tiket percuma daripada TGV Cinemas sebab seperti yang kita tahu, TGV Cinemas sangat terkenal dan bila dapat surprise birthday presents daripada TGV Cinemas memang aku terharu.Thanks alot TGV Cinemas.Really appreciate it.

p/s:Tapi malang betul sebab aku susah nak dapat cuti dan aku rasa aku tak ada kesempatan nak collect tiket tersebut.Sungguh terkilan. 





3 comments:

CGG said...

congrats bro..

lama tak kesini..
harap anda sehat n ceria selalu:)

lumut said...

hepi belated besday!!!
popcorn npe x bg free klo x best jugak..=p

BENA said...

bena sejak majuk dengan nuffnang . lepastuh terus earning naek melonjak. hahaahha ;) suke!