head

Nuffy

Friday, June 18, 2010

Wanita Potong Kemaluan Suami

NEW DELHI: Seorang wanita yang marah kerana suaminya berlaku curang telah memotong kemaluan lelaki itu sebagai satu pengajaran, demikian menurut laporan media tempatan hari ini.
Kejadian berlaku di daerah Bholath di Punjab pada Selasa apabila wanita itu, yang dikenali sebagai Baby, telah memasukkan ubat pelali dalam minuman keras yang dihidangkan kepada suaminya, Jaspal Singh. 

Timbalan Penguasa Polis Bholath, Mohinder Singh, berkata doktor berjaya menjahit semula kemaluan Jaspal Singh tetapi keadaannya dilaporkan masih serius. - BERNAMA
Sumber berita harian


Agak2 la kalau nak potong pun.Sia2 jer potong kemaluan suami,nanti si isteri yang merana.Sapa lagi yang nak bagi nafkah batin kat si isteri?Terpaksalah si tangan yang mengganti peranan.Peribahasa melayu "Kalau dapat gading bertuah,tanduk tidak berguna lagi",tapi dalam kes ni gading tak dapat,tanduk pun patah,yang tinggal sesunggut jer.Padan muka.

So kepada si isteri yang suaminya curang,sila potong benda lain selain kemaluan si suami.Potong la kuku si suami ker,rambut si suami ker,abis jahat pun cabut bulu idung suami ker.Jangan risau tindakan anda itu akan menakutkan si suami.

Kepada si suami pulak,agak2 tembelang anda dah pecah,sila kurangkan makan dan minum dirumah kerana dikhuatiri makanan tersebut telah diracun atau diletak ubat pelali seperti kes di atas dan jangan lupa,bangun pagi jer sila check kemaluan anda.


p/s:Better jangan berlaku curang.Sayangi pasangan anda.

26 comments:

encHIx laNDax said...

hahahah~~mampos la sangap bini die..huhuhu...die plak la yg curang t....

yott said...

haha..
selalu dok dngr suami dera wife..
hubby dia tahap gatal, melampau kot..
potong benda lain dia x kan insaf..

Mario said...

kene pakai spender besi ni...ekeke

HaNi said...

kat malaysia penah jadi ni. tak sure bila. wife dia siap bawak penis yg dh potong tu to hospital.

jane said...

hahahahahaha

hukuman ni layak diberikan kpd perogol2 yg gila gatal kat malaysia ni

bru syok

keh3x

Ain Nabila Ibrahim said...

aishh. xde keje lain ke "potong".
ptong la line ke, ape kee

y@n@ M!B said...

yes btol ckp ko..klu mrh pun pk la dl ni men ptg je..mmg si bini la yg rugi..huhu~

ntah² si bini juga curang..tettt~ =p

amaL said...

sesunggut? macam senggugut ke sesungut?

Langit Pertama said...

Haha...
Confirm pasni suami x curang dah...

¶A.K.I¶ said...

nasib baek yang moral nya 2 ok!!
ingt sapot gak lelaki curang!

Lia3003 said...

ahaha, nasihat yang x patut untuk para lelaki.. tp kan i wonder lah.. dia potong benda tu yang laki tak lawan nape eh... kena ikat dulu ke? or pompuan letak ubt pelali..nth!

SuRayA^i. said...

lol, mcm da byk gk kes mcm nh kn..

Miss Lula said...

betol! jangan nak curang curang ehh.
kalau nak curang, baik mengucap awal awal ngaa~ ;D

NAJ HEBAT said...

eheh.. aku pernah terlintas nak buat sebegitu rupa pada lelaki yg sial cilaka nak mati..
merogol je keje kau..
seronok ye? kalau aku dpt kau mmg aku kasi potong halus2.. mcm mak aku hiris bawang buat masak tom yam..

-ok.. aku emo kjap..-
padan muke lelaki berkenaan. itu tujuan pembelajaran.

black_mel said...

encHIx laNDax:haha..tu la pasal...sesal dahulu pendapatan..

yott:mungkin kot..tp dia la kesian balik..

Mario:hahaha...betul mario..kena cari yg ada lock punya..

HaNi:haha..wife dia berani betul..sesetengah org tgk darah jer dh pengsan..

jane :setuju jane..biar diorg insaf...

Ain Nabila Ibrahim :potong line xde kena mengena dgn curang la ain..

y@n@ M!B :yup..who knows...tp kalau laki curang bini potong kemaluan,kalau isteri curang??laki potong aper?

amaL:seseungut dengan senggugut x sama ker?entahla..aku bm fail..1 g ker 2..hehe...

Langit Pertama:haha..yup2...

nasikputeh said...

hahha..
aduyai..
nasibla kan..
aku no komen walopun dah komen kat sini..


*apesal sejak 2 menjak ni aku asek jumpe perkataan KEMALUAN je ek..ishh~*

black_mel said...

¶A.K.I¶:haha..aku waras lagi beb...

Lia3003:bini dia letak ubat pelali lia..sbb tu x melawan..kalau tidak,mau kena pelempang maut..

SuRayA^i.:yup..potong suka2..ingat potong line streamyx ker..isk3..

Miss Lula:haha..kalau nak,kena kawin secara halal la..jd madu..orite tu...

NAJ HEBAT :dia bukan perogol la naj sayang..dia curang..means ppuan yg jadi kekasih gelap tu rela..

black_mel said...

nasikputeh :lain kau jumpa kat mana nasik??

POSH76 said...

main2 la kang kene potong kang....hehehe

black_mel said...

hehe..ok2..x main2...hehe.

PiNk ButTeRfLy said...

hahaha.. tu la, sape suruh curang.

mungkin ni bukan kali pertame die curang sebab tu la wife die terus je bertindak terlalu extreme.

jadikan pengajaran ek? huhu..

aziera.illina said...

tp lagi bagus kalo pandai kaver curang kn
hahahahaa

black_mel said...

PiNk ButTeRfLy:jadikan pengajaran??haha..x kawin lg..so xde istilah curang..kalau ada nnti pun untuk cukupkan kuota..hehe..

aziera.illina :yes...setuju...cik bena..ehh...aziera mmg memahami,,

aziera.illina said...

boleh plak tersamsul ek? hahahaha..
mmg memahami sgt2..=D

bukan penggoda said...

ahahahaha. potong potong potong potong!

aku mcm nasikputeh. no komen. lol.

nawal said...

haisy.. potong timun dah r.

mmg nusyuz r bini nih