head

Nuffy

Sunday, June 20, 2010

Vokalis Peterpan rakam seks bersama 32 artis


JAKARTA: Kes bekas penyanyi kumpulan Peterpan, Ariel bersama aktres Luna Maya dan Cut Tari bertambah mengejutkan dengan pendedahan sekurang-kurangnya 32 lagi artis didakwa terbabit manakala polis mengesahkan vokalis dan dua pelakon berkenaan adalah pelaku seks membabitkan klip video lucah yang tersebar luas di Indonesia-Sumber berita harian

Bertuahnya ariel peterpan aka peterporn.Orang lain kalau makan "kerang" paling banyak pun 4 bijik jer.Ariel peterpan dah nak dekat 40 bijik :kerang" dah dia makan.Kesian kat orang lain ariel.


Selain artis2 indonesia,vicky vitte(gambar-berita harian) pelakon filem lucah kelahiran norway jugak berminat untuk keluar bersama ariel.Orang tua-tua cakap "tuah ayam nampak di kaki,tuah manusia siapa yang tahu". Lemas ariel peterpan kalau dia keluar dengan artis filem lucah ni.

Apa yang aku nak tonjolkan kat sini,dulu bila video Wa* N******n keluar,dia kena gam dengan stesyen televisyen,Langsung tak beri ruang untuk dia terangkan perkara sebenar.Lama dia menyepi pastu baru dia kembali.Tapi kenapa bila ariel peterpan yang buat,media langsung tak salahkan dia dan bagi liputan yang meluas.Mungkin media indonesia lebih bersikap "open minded"

Kalau ikut sudut positif,ariel dah berjaya memperkenalkan artis2 indonesia ke pasaran luar walaupun menggunakan cara yang sedikit menyimpang.Kini tanya sesiapa sahaja tentang ariel peterpan,luna maya dan cut tari,pasti nama tersebut tidak asing lagi.Mereka telah terkenal di luar negara.

18 comments:

encHIx laNDax said...

yeah!hebat la peterporn ni...bole la keje ngan redtube plak

Langit Pertama said...

Elok la tu...
Pasni Ariel leh tukau profesion plk...

miss lolly a.k.a luvfareda said...

chait.

peterporn betul.

wong ah ian said...

da tengok belum klip tu?..bukan best pon..

nak link?..usaha la sikit haha...

aziera.illina said...

hebat hebattttt peterporn ni
hahaahha~

noor afzan said...

BIAR BETUL..

aNiSa hANg tUaH said...

huaaa...tak sangke tu..bintang porn norway minat ariel..
indon2 pon laku jugak ..hohohoho

Mr feckry said...

lojik juga cakp lu ni

¶A.K.I¶ said...

mls la amk port hal2 zina ni..
wat semak je beb!

nasikputeh said...

aku tak mo bideo..
aku nak no tipon peterporn tu..

nak try seround dua..

nn said...

prinsip all publisity is good publisity lah ni kan. walaupun terkenal pasal benda tak senonoh, terkenal jugak. isy.

Nur Su'aidah said...

mak aiiii! kenapa sampai macam tuh ariel.. emmm~ no komen. pandai lah jawab nanti

black_mel said...

encHIx laNDax:haha...redtube dh xde la..hehe..

Langit Pertama:dia dh puas pun...ramai dh tu..

miss lolly a.k.a luvfareda:haha..yes2..hansem x dia?haha..

wong ah ian :blum..bg la link..jgn layan sorg2..

aziera.illina :haha..mmg hebat..ramai lak tu..

noor afzan:btul...x tipu..

black_mel said...

aNiSa hANg tUaH :laku...org malaysia pun ramai yg minat dia..

Mr feckry:thnx;)

¶A.K.I¶:yup..aku pun dh semak..hehe..

nasikputeh:seround dua?karaoke ker?hehe...

nn:yup..skrng dia dh fames..

Nur Su'aidah:hurm..x sangka kan..tp kenyataan..

qellissa said...

herm laku gak kan ariel peterporn ni..makin femes seantero dunia sekarang...hihihi

holoworld said...

haha...yes2...dia tgh laku mcm pisang panas...

PiNk ButTeRfLy said...

indo nampak macam sangat liberal, memang la polis diorang sibuk dok wat siasatan atas 3 artis terlampau ni tapi masing2 cam takde effects je, cam bangga lak bile video sendiri kua public.

manusia akhir zaman.

black_mel said...

qellissa:haha..yup..sgt2 fames dia skrng..pandai dia cari publisiti..

holoworld:yup..laku..

PiNk ButTeRfLy:yup..itu yg dh x paham..sepatutnya masyarakat dia dh rejam diorg tu smpai mati..