head

Nuffy

Sunday, February 6, 2011

Dr Rozmey Palsu dan Pelancaran DrBook,Fasha Sandha dah jadi ahli???

Pening kepala aku,tak dapat dipastikan betul ker facebook ni kepunyaan dr rozmey.Ada sesiapa yang dapat pastikan ke aslian facebook ni tak?Korang tengok pic kat bawah ni.





Seyes kelakar pemilik facebook ni.Kalau korang tak caya korang leh view jer facebook ni.Ini link dia. SINI..
Lagi satu betul ker drbook dah dilancarkan?Aku godek-godek pic dalam facebook ni aku jumpa pic ini:





Fasha sandha?Bukan..ejaan dia lain...tapi aku rasa benda ni palsu.Apa-apa pun enjoy gak dengan lawak diorang.

8 comments:

f_aRa_aINa989 said...

dr rozmey ni byk sgt bnda dia nak buat...

kelakarlah..

black_mel said...

haha..tp rasa2 ni yg palsu nyer kot..rasa2nya lah...hehe..

BENA said...

hahahaha . bena da tgk da yg fb tuh . aduhhh . sengal betul :)

eykameow said...

haihhhh ada jugak org buang masa nak buat bnde ni semua kan?!

Cik Aien said...

ckp gebang je dr. ni :p

White Bird said...

ebook pulak dah dia ni.. filem tk jadi dia main ebook pulak.. kuat niaga dia ni . bagus-bagus =)

|arieza| said...

mcm tipu belaka je huhuhu org yg ngade2 merka benda tu, mmg sah xde keje hahaha

miss lolly a.k.a luvfareda said...

bet0l ka weh ? HAha