head

Nuffy

Sunday, December 26, 2010

1221steps kembali bernyawa

Setelah hampir 3 minggu mati kutu disebabkan tak ada broadband dan aku merantau pergi kenduri orang-orang kawin,sekarang barulah ada masa untuk berblogging.Kepada rakan-rakan blogger yang mengunjungi blog aku,thanks memang korang terbaik dari ladang.

Banyak benda aku nak update masa cuti lepas,tapi aku mulakan dulu dengan salam perkenalan kembali.Ramai blogger yang menyepi jugak sebab cuti semester ni sebab aku tengok banyak blog-blog faveret aku tak berupdate.Harap-harap korang tak menyepi terus.

Korang penah baca entry Aku Tak Dapat Jawab tak? Alhamdulillah subject tu aku dapat b-.Walaupun tak berapa baik tapi macam lirik lagu kumpulan scorpion tu, "what u give u get back". So aku tak boleh nak harapkan result yang lagi bagus sebab soalan memang susah dan salah aku sendiri study last minute.I admit. Kepada yang bagi dorongan dan rangsangan dan maybe ada yang mendoakan kejayaan aku,terima kasih.Jasa anda tidak dapat aku balas.

Thanx all...

5 comments:

lumut said...

bila ada usaha..
adalah hasil...

tc

Anisa Hang Tuah said...

misyu..

all the best yaa

selamat bercuti

black_mel said...

lumut:thnx lumut....

anisa:dah nak abis bercuti..nak masuk sem baru dah..;)

FarhanaDr said...

apa pun,yang berlalu biarkan berlalu,jadi pengajaran untuk masa akan datang.. Ye tak? Heehee.. Nway,slamat kmbali.. =)

P/s: skarang dok menggilai drama popular secret garden. Cite lain yg mnarik,mary stayed out all night,my gf is gumiho..

black_mel said...

thnx doc...;)