head

Nuffy

Friday, December 3, 2010

Aku tak dapat jawab!!!

Macam yang aku cakap tadi,hari ni aku ada exam.Dengan persediaan yang tak berapa rapi,masuk jer dewan peperiksaan dah rasa gemuruh..Demm tul..tengok jer ada tempat kosong,aku pun duduk.

Pusing kiri lelaki,pusing kanan lelaki."Hurm..bagus-bagus..laki dah ramai masuk universiti"(aku bermonolog sendirian).Malas aku nak dengar pengawas peperiksaan.Asyik-asyik ulang benda yang sama.Tak dibenarkan bercakap,berbincang,handphone kena tutup,kotak pensil letak bawah meja...bla..bla..bla..ulang benda yang sama.

Dapat jer paper,baca doa sikit-sikit pastu sempat jeling mamat sebelah aku tadi.Muka slumber jer..tangan tak menulis pun..selak-selak paper jer.."biasalah,budak pandai".(aku bermonolog lagi).Abis jer aku tulis rumus-rumus,coding-coding yang aku ingat rehat jap..tengok jam,dah setengah jam masa berlalu..Rengangkan badan,budak tu baru nak start menulis..memang psyco budak ni..aku macam tak cukup masa dia slumber jer baru start tulis..

Aku pun sambung balik jawab soalan.Tak berapa lama lepas aku jawab jer,tiba-tiba aku terdengar kerusi terseret kat sebelah.Aku dongak jer kepala dia dah jalan keluar.Jam kat tangan aku baru 1 jam 10 minit. Tak dapat dipastikan dia keluar awal sebab soalan senang atau sebab tak dapat jawab.Tapi yang aku pasti aku rasa aku ada salah banyak.Harap lecturer bertimbang rasa.Demm..tension-tension.

9 comments:

Anisa Hang Tuah said...

takpe2
doa banyak2
smoge sgalenye okkk

intan izani said...

biase le tu
time exam final mmg seram sejuk
rasa mcm takde ape dlm kepala

tawakal dan doa ok
;p

FarhanaDr said...

Erkkkk.. Terase saiko jugak laa yang membace ni.. Huhu..

Takpe.. Dah selesai.. Berserah saja.. Okey black mel.. Heehee.. :)

missgee said...

Aku pasti salah itu wajib ada
bagi yang kurang bersedia :P
hehehe

P/s: Semoga berjaya

BENA said...

tu mamang saiko la kan . kalo bena da gelabah semacam dah . hehehe !

kdg2 suke jugak bile kite kua awal . banger tuh . HAHAHA =)

mello said...

exm abis bila bro? gudluck tau! :)

Iza said...

Tawakal dan doa je la...
gud luck..

NAJ HEBAT said...

sabar lah.

tempuh ngan tenang. kau kan lelaki.
hailaahhh!


nah amek aku punye charm, naj hebat!

moga kau jadi hebat!

IxoR@ said...

exam bila habis?

jawab leklok... agak2 blur ingat cik pora... ahaks...

:P