head

Nuffy

Tuesday, October 19, 2010

Perlukan Pendapat Rakan Rakan Blogger





Aku ada soalan untuk diutarakan kepada rakan-rakan blogger sekalian.Sekarang ni aku baru jer menukar template blog aku sekali lagi dan aku perlukan pendapat dan bantuan korang.Aku ada masuk kepada sesetengah blog termasuk blog blogger otai,dan beberapa orang blogger ada membuat entry berkenaan dengan template yang disediakan oleh blogspot.

Terdapat beberapa blogger yang menyatakan sekiranya kita menggunakan template yang disediakan oleh blogspot,blog kita akan menjadi sedikit berat berbanding menggunakan template yang didownload melalui website lain.Tapi dulu memang betul,masa aku guna template blogspot dulu memang sedikit lambat,tapi sekarang aku rasa dah ok.

Persoalannya sekarang:

@Korang masuk blog aku ni rasa berat tak?

@Lambat loading tak?

Harap ada insan-insan yang sudi memberi jawapan.

17 comments:

dayangredzuan said...

ok je..xberat pun

Bungakopi said...

xberat

MuJE said...

ok je
tak sampai sekilo pon...hehe

MieZa said...

ok jer...tak berat pon...

White Bird said...

ok jer.. cuma mata je jem tgk header hang =)

NiNa' said...

okey je~

KERAK NASI said...

dulu berat. ni dah ok.

¶A.K.I¶ said...

ak da biakan blog ko terbuka slme hamper 5 jam...
br smpat bce...
so xpasti ia berat @ x
huhuhuhuh

y@n@ M!B said...

xleh nk kompemkn la bro..skrg guna tenet kt opis mmg laju..klu brokband maybe len tahap loading..huhu~

FarhanaDr said...

Haah black mel.. Template blogspot ade berat sikit.. Tapi kamu punyer okey sajer.. :)

Pensel Kontot said...

erm lmbt nk load..
my aku pkai broadband kot...
so far oke je cume header kekdg2 xkuar

missgee said...

okeh je.. :)

ribena.illina said...

langsung xberat. cepat jek kua sume2 ni blackmel.

background kat ats kaler biru. bile ke bawah. ala2 purple pon ade kann. heee~

Yiedpozi said...

Ok je... Langsung tak berat. 1 kilo pun tak sampai, hehe... :P

IxoR@ said...

pendapat cik pora... ok je... tak de masalah.

lagi ok kalau line tenet laju zaassss....

;)

wachak said...

line clear mel. senang nk loading berbanding template sebelum ni :)

naimah said...

sgt ok dr yg sbelom ni