head

Nuffy

Sunday, October 24, 2010

Manchester United Kalahkan Stoke City 2-1




gambar google


Sedikit berita sukan,tahniah kepada Manchester United kerana menewaskan Stoke City 2-1. Dua gol Manchester dijaringkan oleh Javier Hernandez(Chicarito) pada minit ke 27 dan minit ke  86 dan gol saguhati Stoke City dijaringkan oleh Tuncay Sanli pada minit ke 81. Dengan kemelut Wayne Rooney sudah diselesaikan apabila Rooney setuju menyambung contract dan dengan kemenangan ini,diharap mampu mengembalikan zaman kegemilangan Manchester balik.

Sempat tengok gol pertama jer pastu dah terpaksa balik kerumah sebab banyak assingment nak kena siapkan.Penghujung semester yang begitu sibuk.Minggu ni minggu yang memenatkan. dengan presentation dan test,tak sempat nak blogwalking semua blog-blog sahabat.

2 comments:

Cik. Bena said...

makin busy blackmel. xpe2. chaiyokkk! heeee~

mira ellyna said...

xsgment tu penting tok mase depann