head

Nuffy

Saturday, September 4, 2010

Tak Hansem Pun Boleh Famous


Kepada sesiapa yang pernah atau sudah menonton Step Up 3D dan Streetdance, mesti korang pernah dengar lagu diorang ni yang semakin menjadi siulan awek-awek cute.Kumpulan Madcon ni popular dengan lagu Beggin yang menjadi soundtrack kedua-dua filem tersebut.Dianggotai oleh Tshawe Baqwa(kanan) dan Yosef Wolde Mariam(yang senyum nampak gigi).

Menurut sumber wiki madcon telah memenangi:-
@Multi platinium award untuk Norwegian Urban Duo
@World Music Award 
@Berjaya menjual berjuta-juta single dan kompilasi.

Untuk tatapan peminat lagu Beggin,ini gambar idola korang.



Hansem tak?Hansem tak penting,yang penting bakat dan lagu diorang diterima umum.Kalau hansem pun nyanyi tak sedap tak boleh jugak jadi penyanyi.Ada sesiapa yang tak pernah dengar lagu Beggin lagi tak?Kalau internet korang laju,sila dengar lagu diorang kat bawah ni.


p/s:Selamat mendengar.

8 comments:

NiNa' said...

nak tengok step up smalam..tp xde lg....last2 tgk piranha..

mcm ciot je cite piranha tu.

bakat tu pntg~

wachak said...

pepatah ni kat m'sia baru diguna pakai bro. kalau dulu susah nk cari makan :)

Iza said...

Salam...

Famous ke? Aku je yg tak kenal diorang ni.hehe

Pensel Kontot said...

erk pesal aku xkenal pun dia org tuh
hehehe

Peminat Katie Holmes said...

kat Malaysia je kene hensem n cantik baru boleh cari makan.

taqie said...

ahaha..bru tgk vid lagu beggin tu.. merapu je vid die.. dr segi lagu? to me..biasa je. :) bolela..

taqie said...
This comment has been removed by the author.
hans said...

hohoho
yups2
dua2 film ku tgok

P/S : Jom Makan 'SAQ'