head

Nuffy

Friday, September 3, 2010

Nak pinjam background Nuffnang


Menjelang hari raya aidilfitri yang bakal tiba tidak lama lagi,nuffnang tiba-tiba tukar background.Semalam masa aku bukak nuffnang tak tukar lagi,tapi lepas jer aku makan nasi ayam berharga RM3.50 dengan air mangga waktu berbuka tadi,aku bukak-bukak jer nuffnang dah tukar background.

Jeles lak aku tengok nuffnang punya background.Aku dah la peminat kaler ijau.Takde ker template untuk hari raya yang disediakan draff.blogspot.com.Malas lak aku nak search google cari template-template raya.Harap-harap nuffnang ada bagi duit raya nanti.Memang aku puji melambung la nuffnang kalau dia bagi aku duit raya.;)

Ini kali ke tiga aku update entry dalam tempoh 1 hari.Lepas ni aku akan bercuti dua minggu atau kalau aku update pun aku pegi cybercafe jer.Kat kampung aku mana ada streamyx.Line telefon pun baru jer ada 3,4 tahun lepas.Kira bersyukur la jugak.Kalau tak tak berguna pun blackberry,blueberry dan apa-apa berry kat kampung aku.

InsyaAllah esok petang aku balik kl pastu khamis aku balik kampung tercinta.Tanjung Golden Malim Village.

11 comments:

taqie said...

hehe..mmg perasan nuff bertukar template n perasan harini mel rajin update.. suke :) ha..nnt klau dapat tenet kt kmpg jgn lupe bw n update tau :p

p/s : tke cre.jgn nakai2

Lelaki Ini said...

aah!!!
sgt2 chumel!

molmolla said...

uhukkkkk! ku pun dah perasan tadi. cntik ah background nuffnang~ :D

wachak said...

belum jengok pun lagi nuff. leh sedut kot template nuff ni ... kuang33

ribena.illina said...

suke ijau upenye die ekkk..heee~
baru tauu..=D
balik kg leklok ye black mel!
selamat hari raye! heee~

yott said...

2 minggu cuti?
tak boring ker cuti lama2
line tenet susah lak tu..
abis la..nangis peminat2 awk kat cafe tu..hehe

nn said...

tak boleh bukak nuffnang pun malam ni. huhu

Ery Farieha said...

lorr
baru pasan lepas kamu gtau
aaagaga

DaHLia said...

sama laa kita, rasa macam nak letak kat blog gak..
try cari kat page source kang kata mencurik laks..hahahaa

MieZa said...

selamat balik kampung =)

saya_arief said...

smart giler nuff wat cam tu.
same cam blog aku..
ijauuuu.
:D