head

Nuffy

Friday, September 3, 2010

Lucu Bukan Lucah

Gambar-gambar yang aku paparkan ni adalah gambar-gambar google,so kalau ada yang sama,mungkin cuma kebetulan dan kepada sesiapa yang nak copy,just ambik jer sebab gambar ni bukan kepunyaan aku dan aku tak buat watermark pun.So,selamat menonton..Entry rehatkan minda.



1)Kecik-kecik dah pandai minum arak



2)Gendang gendut tali kecapi kenyang perut suka hati
 


3)Yes..sikit lagi..

 4)Bukan signboard malaysia.



5) No you can't..



6)Kantoi..Kucing pun pandai tengok video porn.



6)Kita serupa~~~




P/S:Hari ni takde gambar-gambar separuh bogel atau lucah.Kurang pahala puasa.Rehat-rehatkan minda sebelum balik kampung nak kena buat dodol.Ponat den..

4 comments:

taqie said...

hahaha.. lawak la gambar2 ni ..

hans said...

gambar last tu lawak
hahahaha

P/S : Nak Buat Kejutan Tapi Tiba - Tiba....Hahaha!

aNiSa hANg tUaH said...

lucu laa
hehehehe

jijie said...

katak hijau kekenyangan... seolah-olah macam aku lak lepas berbuka.. ngeh3