head

Nuffy

Sunday, September 5, 2010

Dah Nak Abis Bulan Puasa Pun Terlupa Puasa Lagi?






Tinggal seminggu jer bulan ramadhan bakal meninggalkan kita,takkan lah korang tak boleh bersabar sikit.Yang bantai korang search words klip video luna maya bole di liat klip video luna maya kat blog innocent ni kenapa?Memang la tak jumpa.

Lagi satu cerita2 lucah dengan rogol cikgu kat sini kenapa?Keywords awek2 sksi takpe search sebab aku memang nak letak nanti.Haha..Ini merupaka keywords untuk hari ini dan sekiranya korang terlupa,hari ini merupakah 5 September 2010 bersamaan dengan 26 Ramadhan 1431.Bermakna kita masih lagi berpuasa.

Tinggal 4,5 hari lagi jer kita berpuasa,lepas tu korang view la suka hati korang.Tapi kat blog aku ni memang takkan jumpa lah.Gambar maria ozawa pun aku letak yang sopan-sopan jer kat blog aku ni.So korang telah sampai ke blog yang salah.

Tapi kalau korang nak access redtube lepas raya aku bagi korang hint.Jangan tanya sekarang.Orang putih cakap Thinking out of the box.Setiap masalah ada penyelesaian.

4 comments:

s h a f i q h a s h i m _____ said...

huhu :D ada jugak yang masih terccari2 video luna tu kn??

kena tangkap baru tao.

wachak said...

~ pencemaran keyword tu .... keh33

~ seb baik wa nya blog kebanyakkan
keyword nya sopan2 gitu :)

molmolla said...

macam2 ah diorang2 nih kan~
aigooooo!

fndrocka said...

kalau nak sembg pasal keyword lucah..smpai bila pun tak abis