head

Nuffy

Tuesday, September 7, 2010

Bakar Al-Quran Memperingati Peristiwa 11 September

Gereja Dove World Outreach Center yang berpangkalan di Gainesville, Florida mengumumkan rancangan untuk membakar naskhah-naskhah al-Quran di pekarangan gereja bagi memperingati hari ulang tahun kesembilan serangan 11 September, tetapi tidak mendapat permit daripada pihak berkuasa untuk menyalakan unggun api.
Gereja tersebut yang mencetuskan kontroversi tahun lepas dengan mengedarkan kemeja T yang memaparkan tulisan 'Islam daripada Iblis' bertekad untuk meneruskan rancangannya.

Inilah masalah yahudi laknatullah,cuba untuk menimbulkan kemarahan umat Islam untuk menunjukkan umat Islam ni pengganas.Agenda yahudi untuk menjatuhkan agama Islam tak pernah tamat.Itulah yahudi yang dilaknat.Tapi dunia tak pernah nampak kesalahan yahudi.Sikit-sikit umat Islam pengganas,Islam pengganas tapi yang diorang serang palestin tu bukan pengganas?

Semoga yahudi lakhnatullah ini akan dimusnahkan dari muka bumi Allah ini.

p/s:Berita lanjut,sila klik sini

8 comments:

Langit Pertama said...

Betul...
Yahudi sebarkan ke seluruh dunia yg Islam ni terrorist. Tp dunia tak terpikir apa yg Yahudi buat smpai ada umat Islam yg sanggup jd penyerang berani mati...

Yahudi mmg pandai bermuka2...

taqie said...

yup..moga yahudi dihapuskan..geram..

¶A.K.I¶ said...

huh...
mereka sentiasa buat propaganda utk membuat islam marah~

Darkbatman said...

makin menjd2 lak skg.pas hina islam skg bakar quran lak..

aNiSa hANg tUaH said...

diorang ni kejam,...
hmm

fathiahRAIHANA said...

lepas bakar Quran nie , dyorang hina Nabi Muhammad pulak dgn tshirt tu . haih ..

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

ish2... apa nak jadi nie..islam dihina..

yott said...

nama pun yahudi..
sentiasa cari pasal dgn org islam
skrg ni diorang dah makin melampau..