head

Nuffy

Tuesday, September 7, 2010

Kejutan Berlaku



Bangun jer dari tidur,aku telah mendapat satu kejutan yang membuatkan aku tak boleh tidur.Ucapan Selamat Hari Raya daripada awek aku.Sungguh aku tak sangka.Thanks yang.hehe..Dah-dah,aku gurau jer.Nanti bantai korang buat group Hate Black Mel lak kat facebook.Banyak dah orang tag video ni kat facebook.Korang bukak facebook.Mungkin korang pun dah kena tag kot dalam upacara tag beramai-ramai.

p/s:Dengan menggunakan broadband maxis,aku masih belum berjaya upload video ni walaupun dah melebihi tempoh lebih 20 minit.Laju tak?demm..Rasa macam nak celup jer broadband kakak aku ni dalam akuarium,tapi conform dia halau aku kluar dari rumah dia.

p/s;So,dengan menggunakan jasa baik youtube,korang dengar la apa dia cakap.Aku nak ulang 50 kali lagi bagi genap 100 kali.

13 comments:

munirah said...

comel je lisa waktu dia cakap jgn main mercun...hheehe

selamat hari raya jugak :)

black_mel said...

hehe,,yup2..dia mmg comel...

Iza said...

Salam....

Itu ke awek ko?Hmmm cun..cun..

black_mel said...

haha..iza..ko perli..huhu..

noor afzan said...

lisa mmg cute kan..

black_mel said...

yup2..sgt cute..

Langit Pertama said...

Amboi, suka la tu..
Huhu...

black_mel said...

hehe..sgt2 suke..hehe..

hans said...

tak suka AYAT BOLD dalam entry nih
see u in court

P/S : Alhamdulillah! Thanks DIGI! Thanks Nuffnang! Terima Kasih Semua!

black_mel said...

hahaha...awal dia wish kat aku...hehe..

ribena.illina said...

arhhhhhhhhhhhhhhh
saye suke jugak dekat lisa ni
hahaha

kiut gle!

black_mel said...

hehe...yup2..cute tp bkn gile..hehe..

Yatre Hayati said...

tak tidur malam la semua lelaki nengok video ni..hahaha