head

Nuffy

Tuesday, September 21, 2010

Atiqah Homemade Chocolate Giveaway





Pemilik blog Ini Cerita Atiqah telah melanjutkan tarikh tutup Atiqah Homemade Chocolate Contest kepada 25/09/2010. Hadiah yang ditawarkan adalah Chocolate yang bernilai RM50 seperti gambar dibawah:




Sekiranya korang menghadapi masalah dalam membuat keputusan untuk jenis-jenis hantaran, hadiah hari jadi atau untuk dijadikan hadiah sebarang bentuk pertandingan,blog pahitmaniscoklat.blogspot.com atau nama blognya adalah Atiqah Homemade Chocolate merupakan tempat terbaik untuk dikunjungi.

Apa pertanyaan yang sedang bermain di minda anda?

Sekiranya soalan anda ialah :

1)Adakah saya mempunyai banyak pilihan?
Jawapannya adalah:Ya.Anda mempunyai banyak pilihan mengikut citarasa anda. Tak percaya?Sila lihat gambar dibawah:


Ini adalah sebahagian daripada coklat jenis gift/hantaran yang disediakan oleh blog tersebut.Yang paling penting,anda tidak perlu risau untuk memikirkan cara menghias coklat tersebut kerana Atiqah Homemade Chocolate akan menghias choklat anda dengan bunga dan reben secara percuma!!!.Selain dari coklat jenis gift/hantaran terdapat berbagai-bagai jenis coklat lagi yang disediakan oleh blog tersebut.

2)Bagaimana caranya untuk melakukan tempahan?
Atiqah Homemade menyediakan 3 cara yang mudah untuk melakukan tempahan.
Pertama:Melalui SMS ke nombor 019-9898764
Kedua:Emailkan tempahan anda ke atiqahkj@yahoo.com
Ketiga:Anda boleh mengisi borang tempahan di SINI

3)Saya duduk jauh.Dia boleh hantar ker?
Selagi tempat yang anda duduk itu mempunyai alamat dan tertera perkataan Malaysia dihujung alamat anda,jangan risau kerana penghantaran akan dibuat ke seluruh pelusuk Malaysia termasuklah tempat anda.

3)Adakah rasa coklatnya sedap dan menepati citarasa saya?
Gambar mampu berbicara.Sila lihat gambar dibawah menjawab pertanyaan anda.


tempahan dari Sekolah Menengah Sains Tengku Muhammad Faris Petra

Jadi,apa tunggu lagi.segala persoalan yang bermain diminda anda telah terjawab.Maklumat lanjut boleh didapati terus dari blog Atiqah Homemade Chocolate. 

p/s:Khasiat Coklat:Coklat dipercayai dapat mengurangkan risiko sakit jantung dan mengurangkan kerosakkan gigi(Sumber sabah.edu.my)


9 comments:

White Bird said...

wah hang pun dh promok coklat skrg ek..

tergoda la pulak

hamzah ian said...

pergh... nak free satu

black_mel said...

White Bird :haha...hang hantu chocolate ker?hehe..

hamzah ian :haha..bole2..mntk kat tuan punya blog..

aNiSa hANg tUaH said...

wah...comel-comel coklat niee..
hehehee

bg nis satu awak..
:P

ribena.illina said...

dan satu ag . khasiat coklat menguatkan daya ingatan. dulu2 cikgu2 bena slu suh makan coklat. heee~

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

dpt komisen x ni
hehe
nampak cam best..
tp kureng sket mkn nye

yott said...

nice promote/review
good luck k

taqie said...

promote bek punye..hehe.. nak 1 :p

Fathiha Zainal said...

Heyyy! Gudluck for the contest! Klu menang, kasi cni cket yea choc tu.. Saya gila coklat! Hehehe..