head

Nuffy

Saturday, September 11, 2010

Aku Perlukan Bantuan Kalian

Kepada sahabat-sahabat blogger,aku nak mintak pertolongan sikit.Ada sesiapa tau tak iklan yang ada Ader budak tiga orang terdiri daripada melayu,cina dan india untuk iklan raya?

Klu-klu yang dapat aku senaraikan,
@Chinese Gurl adalah kawan perempuan kepada lelaki tersebut,dia tomboi sikit.
@Chinese Gurl ni nak nak tolong lelaki ni jual kuih,tapi laki ni tak bagi.
@Sama jugak ader sorang budak lelaki india ni nak tolong tapi dia tak kasi.
@Pastu ada satu masa tu,ramai pelanggan beli kuih dia.Sampai tak menang tangan.
@Then ayah kepada budak lelaki india tu suruh anak dia tolong budak melayu tu.
@At the same time,chinese gurl tersebut hulurkan beg plastik.
@Ending dia chinese girl tu datang beraya umah budak lelaki tu pakai baju kurung.Budak lelaki india tu pun ader?

Ada sesiapa tau tak iklan tu syarikat ataupun organisasi apa yang punya?Yang pasti bukan petronas ataupun pkns ataupun tv3.

p/s;Aku dapat tengok sikit2 jer tadi sebab aku buat keje lain.Aku rasa iklan tu boleh diketegorikan sebagai iklan 1 Malaysia yang berjaya(ini pendapat peribadi aku)..

p/s:Tolong la aku carikan siapa punya iklan tu..Aku nak tengok sangat2..

5 comments:

hamzah ian said...

tm net... tema oren tu..

ribena.illina said...

ooo iklan tuh. xperasan plak dr mane. tp tau la iklan tuh.

FarhanaDr said...

Haah.. Betoi tu.. TM..

taqie said...

tm kot mel

fndrocka said...

ramai kata TM..nanti kau dpt tgk..perati lah betul.iklan tu kn ulang byk kali