head

Nuffy

Wednesday, June 16, 2010

Demam Piala Dunia Versi Awek Seksi







Hari ni dah masuk hari ke 6 Piala Dunia Bola Sepak,dah macam2 perlawanan dah aku tengok dan aku rasa piala dunia kali ni agak membosankan.Cuma 2,3 perlawanan jer yang boleh dikatakan menghiburkan.Banyak pasukan yang "play save",langsung tak menunjukkan ciri2 pasukan world cup.
Dah tiap2 malam dengan tiap2 pagi dah aku melepak kat kedai mamak.Aku rasa mamak tu pun dh muak tengok muka aku dengan member2 aku.Tengok kat kedai mamak dengan tengok kat umah sendiri sangat2 berbeza.Kat kedai mamak lagi happening.CUMA.....
Bila dah ramai2 tengok tu,tak terkecuali la peminat bola sepak piala dunia perempuan.Aku tak kisah sangat bila kaum2 hawa yang termasuk amoi2 seksi ni nak join tengok bola kat kedai mamak,tapi tolong la dress up sopan2 sikit.Ni dah la pakai skirt pendek,letak kaki kat atas kerusi.Demm..menggugat iman aku.Awek yang pakai baju singkat pun banyak,bila duduk jer,nampak lurah punggung tu.Kalau cantik takpe,ni itam jer.So,better jangan tunjuk.
Dann..tak abis lagi,jangan lupa pakai baju longar2 sikit.Aku nak tengok bola sepak,bukan nak tengok "bola" korang.Aku tak dapat nak fokus bila jadi macam ni.Tapi terpulang la kepada hak masing2.Korang nak pakai macam mana pun.Walaupun pkul 2.30pagi,mata orang2 yang tengok bola ni tak ngantuk.So,pemandangan yang indah sangat dihargai.Korang turun pakai baju tido pun kami tak kisah.Tapi segelintir jer la,yang lain still ok.

p/s:Malam ni Spain Vs Switzerland.Aku rasa 2-0..tapi kena tengok jgak cara diorang main.Kalau main macam taik macam biasa la 0-0.

16 comments:

Fhad said...

sambil menyelam minum air lah... hahahaha

NAJ HEBAT said...

haha.. walaweyh!

kau ni my dudasss...
kalau dah ade kat situ.. kau kne kuat iman.. tapi org kata kalau pandangan pertama.. namanye rezeki..
dua kali~ bodohse...

hihah!

shasha said...

haha..rezeki la tuhh.. blh thn gak eh awex layan world cup kt kedai mamak pagi2 cenggitu? huhu

yott said...

kalau x world cup pun ramai yg macam ni bila lepak kat kedai mamak..x fhm.. knapa ntah pakai seksi2 pi kedai mamak

Langit Pertama said...

Duk meja depan skali bru leh fokus...
Rasa cam duk kt stadium jer...

amaL said...

bengong.

Frodo Baggins said...

... tapi
lurah dendam tu mmg salah satu
daya penarik tuk wa stay lama x
gerak2. mcm patung. lu paham kan?


muakakakakakaka


((ahhh, fhad ... pura2. cisss))

¶A.K.I¶ said...

erkk... itam ye??
isk2!!

hahhaha..
ske ko kn show free

black_mel said...

@Fhad:haha...btul3..malam ni nak ddk belakang..hehe..

@NAJ HEBAT:kau takde kat situ..kalau ada leh kontrol lg..kau dh lama x bg nafkah..hehe..

@shasha:yup2..x caya pegi jer mana2 kedai mamak..mesti ada..conform..

@Langit Pertama :ddk depan skali sakit kepala..masa german main ari tu dah ddk depan..jenuh nak tgk..

@amaL:kau jgn pakai cm tu lak tgk bola...

@Frodo Baggins:kalau lurah dendam amoi aku stay lama sikit..haha...tp x tahan beb..x fokus aku tgk bola..

@¶A.K.I¶ :yang aku kena hari tu itam..kalau putih on jer..haha..

black_mel said...

yott:kadang2 diorang dh biasa...so xleh nk salahkan diorg..lagipun pencuci mata lelaki..hehe..

FaTiN said...

isk2. asal x sound je?hehe. tapi silap hari bulan, kita pulak yg kena sound balik kan?

black_mel said...

FaTiN:haha..diorg ramai..nnti kena sound balik..lgpun hak masing2...

qellissa said...

sound check, sound check...hihihi, lenkali klu nampak diorg cepat2 pindah tempat lain..xde lah mata tu tertumpu kat situ je...hihihi..klu nak lebih fokus tgk kat umah je..kuikuikui

White Bird said...

itam jer erk.. pgotor betuila cara bpakaian erk

y@n@ M!B said...

haha bf sy pn slalu komen benda ni..smpi dia ckp, "biasanya org yg TAK cantik mmg suka pakai seksi cemtu sbb nk perhatian..klu dah cantik tak perlu seksi sbb org mmg dah pndg dia..."

setuju x? ngee~

PiNk ButTeRfLy said...

mungkin awek2 tu nak jadi pemberi semangat gak kepade penyokong bola.

kalau team kegemaran korang tak menang, at least dapat tengok awek2 sexy, hilang sikit rase bengang. haha..

jage mate la black_mel. =p