head

Nuffy

Wednesday, June 30, 2010

Award Dari First Sky

Ini merupakan award pertama yang aku terima dari First Sky a.k.a Langit Pertama.



Terima kasih yang tidak terhingga kepada Langit Pertama.
Sesiapa tak mengenali Langit Pertama,Sila melawat blog dia kerana dia tak ada apa yang korang ada.Paham?Untuk pengetahuan korang,ini antara blog yang tidak mempunyai iklan Nuffnang,Innity atau Google Adsense semasa aku menulis entry ni.Terang-terangan menunjukkan dia seorang yang ikhlas berblogging.

Ok,berbalik kepada award ni,aku rasa tinggi sangat kalau letak taraf A+,kalau B- ker B ker,maybe lebih realistik.Sebab masih banyak yang perlu aku belajar dalam dunia blog ni.Apa2 pun,terima kasih kepada Langit Pertama.Blog informasi jugak ni.So silalah melawat.

7 lucky blogger yang aku nak bagi benda ni adalah

Ini semua otai2 berblogging.Kalau follower tak sampai seratus,jangan harap diorg masuk blog kita.(Aku tipu).Tapi no 7 tu memang otai.Buffered dia tak sampai sebulan dah RM50++.Aku ulang,tak sampai sebulan dah RM50++.Dia cakap dia nak open pizza hut hari sabtu ni.(Tipu jugak,tapi kalau dia betul2 nak belanja,who knows)Sapa nak join,sila bagi nama kat beliau.

4 comments:

miss lolly a.k.a luvfareda said...

banyaklah award anda dapat :)

mmg lucky :)

Nur Su'aidah said...

wahhhh dasat!! senarai blog yg 7 tuh :)

Langit Pertama said...

Huhu...
THanx, Black_Mel.
Susah2 je kreditkan aku...

¶A.K.I¶ said...

waa.... tahniah2!!!