head

Nuffy

Tuesday, June 29, 2010

Untuk Bacaan 18 Tahun Ke Atas


Entry aku kali ini ada unsur2 lucah yang tidak keterlaluan.Kepada budak2 yang berusia 18tahun kebawah sila tekan pangkah bewarna merah kat bucu atas sebelah kanan.Kalau korang terpancut aku tak bertanggungjawab.

Keywords 1:Rogol Cikgu Syikin


Dah lama aku tak post tentang keywords yang masuk ke blog aku.Tapi semenjak dua menjak ni,keywords dah semakin merepek.Sebagai contoh,sila lihat anak panah di gambarajah di atas.Bila masa la pulak aku cerita pasal rogol cikgu syikin. Siap ada 2 orang lak tu.Ni mesti lepas dia masuk,dia tipu kawan dia suruh masuk jugak.Isk3.

Keywords 2:Kakak Suka Konek Bapa



Seingat otak aku yang waras ni,BELUM pernah aku cerita pasal kakak suka konek bapa atau bapa suka konek kakak. Ini ada 3 orang yang masuk.Aku pun tak pasti yang view ni laki atau perempuan atau ketegori bapa atau anak. Tapi sebelum sesiapa yang masuk blog aku,sila berfikiran waras.Kalau nak link website lucah bukan disini.

Ingin aku tegaskan untuk kali terakhir,INI BUKAN BLOG LUCAH.Cerita ariel peterpan dengan luna maya atau cut sari tu pun aku cuma review dari surat khabar. Tapi kalau korang nak masuk jugak untuk cari cerita2 lucah,silakan.aku tak larang.


P/S:Happy Blogging.
Brazil menang 3-0.Hahahaha...

20 comments:

Nur Su'aidah said...

erkkkkk! kenapa pelik sgt?
keywords yang datang ke blogku belum pernah ada macam nih. haha :)

tak pernah pon.

ehhhh, next holland VS brazil. adeiiii~

qellissa said...

luc ah sungguh keywords2 itu..saper lah cikgu syikin tu ye...

NiNa' said...

hahhaa.. salah masuk plak~... mcm2

y@n@ M!B said...

aku pn ada dpt keyword pelik² ni...xpaham btol -_-

Iza said...

kihkihkihkihk.....
aku dah lama x check...

¶A.K.I¶ said...

nsb belog ak xde onar lagi...
keyword pon x de la aneh2 sgt!
ahhahah

aNiSa hANg tUaH said...

ngahahaha.
cmne la agaknye rope cikgu syikin tu
haha

Langit Pertama said...

Sian cikgu syikin...
Dh la kene rogol...
Tak pasal2 plk popular...

zaza said...

huhu.. blog baik mcm ni pun diorg ingt ade cite lucah ke... aiyyyaaa...

nasikputeh said...

pesal aku tak bley nak tgk keywoord hah?

Ain Nabila Ibrahim said...

hik3.. mcm2 lucah yg ade

~** PROFFY **~ said...

bengong! wakakakaka

old_trafford said...

woo..panasnya keyword kat sini

White Bird said...

bole lak cari benda gitu kat blog suci mcm blog kamu ek..

pang kang baru tahu ;P


gian sgt kot sampai silap page

lawak pun ada

cik ian@aH Lian~ said...

isk2,
ape lusha2 ni!
adoiiyyyy~

NAJ HEBAT said...
This comment has been removed by the author.
black_mel said...

Nur Su'aidah :x tau la mcm mana bole masuk blog baik ni...

qellissa:cikgu tu mesti cikgu yang garang...

NiNa':haha..mesti bdk2..

y@n@ M!B:tu la pasal..padahal aku x penah citer pun pasal benda2 tu...

Iza:ko bz..mana sempat check...

¶A.K.I¶:haha..apa rahsia kau kekal blog suci??

aNiSa hANg tUaH:haha..kena cari kat sek2 la...

Langit Pertama:mana ada citer pasal cikgu tu..haha..

black_mel said...

zaza:tu la pasal..diaorg masuk silap blog..blog baik?malu la (^,^)

nasikputeh:check keywords kat nuffnang la cik kak..

Ain Nabila Ibrahim:hehe..xpernah terlintas..mencemar kesucian blog ni jer..hehe...

~** PROFFY **~:haha..btul2...

old_trafford:haha..mmg pns...

White Bird :haha..yes..kesian blog sy ni..blog suci mcm ni mana ada entry lucah2..

cik ian@aH Lian~:haha..not me..user search...

NAJ HEBAT:check kat nuff la syg..bhgn keywords..

Puan aiNa Rahman said...

oit oit mel..blog lucah ka? hehee. cemane la dorang boleh jumpe menda2 cmtu kt blog mel neh..konpius =P

PiNk ButTeRfLy said...

hahaha.. ni memang sangat lawak!!

sangat tak faham bile orang masuk dengan keywords yang mengarut yg kite sendiri pun tak terfikir.

ni maksudnye, blog ni dah makin glamour. hihi..