head

Nuffy

Thursday, July 1, 2010

Tersilap Top Up


Tak lama lagi aku nak tukar no hp.Aku dah tension dah ni.Selalu sangat orang tersilap dail.Pastu bila aku bagitau salah nombor,boleh pulak sound aku jangan gurau2,marah2 kat aku.waterpuck betul la diorang ni.No aku,aku tau la betul ker salah.Gila aper nak mengaku aku si polan bin si polan.

Semalam dah sampai tahap kritikal.Tiba2 ada orang topup untuk aku.Terkejut gak aku tiba2 dapat topup free,terus aku tanya parents aku.Aku ada mintak topup ker?sebab kalau aku tak mintak,diorang memang takkan tolong topupkan.Tapi mak aku cakap takde.

Memang sah2 la ada orang silap topup untuk hp aku.Tak sampai lima minit hp aku berbunyi.Ada orang call,no sebijik dengan no aku.Cuma no aku 012,no orang tu 017.Angkat2 jer dia cakap hello,aku cakap hello,tiba2 dia cakap sori silap dail.Haha..takkan mamat tu nak dail no sendiri.Aku rasa dia tersilap topup kot.Tapi,mintak jer la.Aku transfer balik topup tu kat dia.Ni dia tak cakap apa2 pun.

Kalau dia mintak balik,memang aku bagi sebab aku tak guna sangat pun topup.Sebab dia tak mintak,takut lak aku orang lain yang topupkan.So,aku masih tertunggu2 sesiapa yang silap topup,sila claim balik kat aku.Memang aku nak tukar no lepas ni.

20 comments:

aNiSa hANg tUaH said...

hehehe
bestnye kalau dpt credit free..
tak penah pon org silap topup hntr kat nis
:(

Nur Su'aidah said...

erkkkk! bersabar ok :)

NAJ HEBAT said...

yang.. kau tak nak bg aku number kau ke??

agak2 bilekah??

intan izani said...

la, mcm ni pun ada eh...
selalu je ada org silap nombor
india la cina la indon la
runsing tul, kol pulak tgh malam

intan izani said...

la, mcm ni pun ada eh...
selalu je ada org silap nombor
india la cina la indon la
runsing tul, kol pulak tgh malam

Iza said...

Aku pun selalu jgk dapat top up free dari dulu sampai skrg....hehe...

Ni mesti tak senang duduk sbb x tau sapa top up...

Langit Pertama said...

Ha...
Aku la yg silap anta tu..
Ko topup aku blk ek...
TQ...

¶A.K.I¶ said...

ala...
ak x pakai top up lak!
klu x bley mntk ko..
free!yeaaa

y@n@ M!B said...

hehe mcm klaka lak terslh top up..xkn dia xingt no sendiri ms top up tu..mesti dia bli yg otomatik trus msk dlm hp tu..hee~ =p

FarhanaDr said...

Ape lagi.. Jom share ngan saye.. Hahaha..

Amal said...

ah sial lah. patut dari semalam aku topup, sampai hari ni tak masuk masuk. salah rupanya!

'AQILAH said...

rezeki tu dapat topup free..wewew

missgee said...

Tue kiranya no ko
mmang bertuah..
memang glamer.. :P

Puan aiNa Rahman said...

woaaa...alngkah bestnyer klo tiap hari ade org silap top up masuk fon aina..heehhehe

White Bird said...

mungkin no tu anda tak aktifkan sgt kot.. jadi maxis kuarkan no sebijik mcm no anda.. sy pernah alami.

Tapi blm pernah lak ada org t.up kan..mntak t.up adala.

sekarang aman ,pakai ni lain guna line..jimat.

MieZa said...

aku pon pernah macam tue..
selalu ada org topupkan..tanya mak bapak aku, diorang tak de topupkan..
then, selalu jugak org terslh num kol..

pas2 no yang sme ng no aku kol aku,jz len 017 ng 012,,rupenye dia memang tersalah topup, ingt topup kt num die..
siap nak beli num aku taw..huhu dasat..

ribena.illina said...

bes gak dpt seakan2 same gni
bena penah kol no salah
last2 die tnye...sape ni
slumber bena ckp..ololo nk maen2 kt ku plak
skali slh number daaaaaaaaaaa~
HAHAHHA~

aLi teRaroSa said...

nuff nuff~~

miEz haNeM said...

nape nak tukar...

p3perak said...

huh..jujurnya kamu.. rezeki la tu..

x yah tukar no la, nnt x leh call dah.. hehehe..

tukar no, gtau k.. hikhik