head

Nuffy

Monday, May 3, 2010

Pelajar Kini Lebih Hebat Berbanding Pensyarah

Survey ini menunjukkan berapa hari kah yang di ambil untuk pembaca habis membaca buku setebal 1000 mukasurat.

In how many days a 1000pages book can be read?

@Writer-6 month

@Lecturer-2 month

@Lawyer-1 month

@Student-1 Night before exam.

So,siapa lebih hebat??

p/s:Ini sms yang aku terima dari rakan aku,dan ingin aku tegaskan disini,mesej ini hanyalah berbentuk lawak jenaka dan survey yang dilakukan juga bukanlah survey yang betul..jangan ada yang terasa.

24 comments:

NAJ HEBAT said...

NAJ HEBAT lebih hebat!

black_mel said...

pi balik umah..mak kau panggil..

|arieza| said...

tp mmg aku setuju! hahaha

black_mel said...

haha...yup2..sbb skrng ni aku tgh buat..hehe..

FarhanaDr said...

Hahahahaha.. Tabiat tu black mel.. Ku juge.. Lalala...

black_mel said...

haha..kita serupa..hehe..

KERAK NASI said...

kalu dah terdesak. semua bolehh...hehe..

gud luck ye mel utk upcoming paper..

black_mel said...

thnx kerak...walaupun aku slalu perli2,kutuk2 kau,tapi kau tetap baik...sob3..aku terharu...

Solehah said...

haha..nasib baik akak bkn pensyarah..terasa abis..hihihi

black_mel said...

haha...tu just lawak2 jer la...msg entah dia dpt dr mana2 entah,dia forward2 kat member2..

KERAK NASI said...

haah kan..lately ko mcm PMS. haha.

black_mel said...

PMS? heh...kutuk aku yer..aku baru jer nak jadi baik ni..xpe..org matang and baik macam aku x melenting..xpe..mengatalah...aku tetap minat lisa surihani lebih..haha

monica said...

hahahaha..student lagi hebat..:P

black_mel said...

haha..yup2..sudah tentu...hehe..

Syahrul Iman said...

of coz la student..haha

Cik aiNa said...

same la kite..haha

syLph said...

terai lah bca sejam b4 msuk hall.hahaha

emma said...

pergh...mmg hebat! hahaha...br bis final paper =p

fitria said...

haha sokong2.. (agak terase dicni.. hehehe)

black_mel said...

to Syahrul Iman:haha..yes..ramai yang bersetuju..hehe..

to Cik aiNa :hehe...tp aina dh berjaya...

to emma:wah...bestnyer...i still got 1 paper...

to fitria:hehe..jgn terasa yer..gurau2..;)

wong ah ian said...

haha sume student hebat tapi bila da keje kurang sikit skill membaca tu sbb dah jarang praktikkan kot..aku pon std mlm sblm exam je..huhu

black_mel said...

haha...btul tu...harap2 lulus dgn cemerlang la..hehehe..

p3perak said...

Huh.. mel, apa ni??

perli agak2 la..

tak suka la macam ni...











hahaha..

setuju sgt2!

3 buku boleh habis dalam 1 malam..

memang terasa..

wakakakaka...

¶A.K.I¶ said...

hahahahah!!!

mmg terbaek!!

hye black mel!

swie ea ak lmbt sggah blog ko...

tenet opis ak lembap laa tok load blog...

heheheh....

peace beb!!

gud luck exam ok!!