head

Nuffy

Tuesday, April 27, 2010

Kenapa Sekarang Baru Kau Muncul?

Exam pagi tadi start pukul 9.00..
Aku sampai 8.45(baiknya).
Dah tulis nama,baca doa2 skit,
Dah ready...

Tengah2 pengawas peperiksaan bagi penerangan,
Seorang aweks iras2 ex aku masa aku keje pandang belakang,
Demm..mustahil dia sambung belajar jugak,
Sebab masa aku berhenti,dia xberhenti lagi,
Jantung berdegup dengan pantas..
Apsal lak rasa berdebar2 ni.

Pastu aku pasti dan yakin tu bukan dia,
Baru lah aku bukak paper aku..
Soalan no 1 dah tak boleh jawab,
Padahal semalam baru baca..
Bab B btul.SheLapCar betul..

Kesimpulannya,exam tadi aku tak boleh buat,bukan sebab tak study,tapi sebab awek yang iras ex aku dulu..Aku jadi blank..Kalau aku tak perasan tadi mesti dah boleh jawab..
SHEEEEPPPPPP!!!!!!

Ada lagi satu paper minggu ni..Aku nak sambung study..
~~Out~
Jap..bagi pantun..
Anak Kerbau main guli,
Aku nak sambung study..

Kepada yang singgah tu,thanx,sori..aku busy sekarang ni,TAPI 11-05 aku akan buat blog tour.Terjahan tahap dewa..24 jam nonstop blogwalking sampai muntah..


p/s:Entry ini tidak sesuai untuk pelajar2 sekolah jadikan bahan rujukkan untuk subjek bahasa melayu kerana banyak kesalahan tatabahasa,bahasa kasar dan kiasan yang sengaja dilakukan.

10 comments:

FarhanaDr said...

Wow.. Blog tour hokey.. Tak tahan.. Ahaks.. Takpe2.. Settle mende penting dulu.. ;p

Erk.. Gadis tu benar2 menggetarkan jiwa ke black mel? Heehee...

nawal said...

hahah! len kali msuk dewn tunduk je..

jgn tgk ape2.. melainkan paper!

|arieza| said...

aik nmpk iras2 je dh debar2.. ish ish.. rasa syg masih mendalam kah :p

fatin sulaiman said...

halamak... ex awek yg dectructed... besabao! huhu... next paper please!

Pensel Kontot said...

fokus2....
hehehe
berjuang utk paper seterusnya

syLph said...

sepatutnya p/s kau tu letak kat atas lah sengal.
hahaha

rilek ler. baru satu paper.
kahkahkah

deus X machina said...

tour ke blog gua juga
erk888

lumut said...

gud luck black mel.....berpantun bagai kau...awek tuh kau kenyit mata len kali

¶A.K.I¶ said...

hahahah!!! ala ko ni... br terpandang da geger iman...
sudah la...
da g bce buku!!

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

husyooo.. sungguh hebat penangan awek tu ye.