head

Nuffy

Wednesday, April 28, 2010

Peristiwa Kelakar Tapi Malu..

Hari ni genap sebulan air di Batu Pahat di catu.
Macam biasa aku akan mengisi air kat botol 5liter seminggu 2 kali,
Semalam aku isi lagi sekali,
Tengah2 aku masukkan duit syiling,
Ada awek comel beratur kat belakang.
"Comelnya..Student kos mana la dia ni"
(Aku bermonolong sendirian)

Lepas jer aku masukkan duit syiling,
Aku pun tekan butang hijau,
Otak masih lagi memikirkan awek comel tu..
Tiba2 awek tu tegur..
Awek tulisan merah
Aku tulisan biru

"Err..Abang"
Demm..awek ni nak mintak no tel ker..Berani betul..
Aku pun dengan sopan menjawab..
"Yup..kenapa?Nak duit syiling?"
Baik betul aku ni..
Awek tu jawab
"Tak,air yang abang isi keluar kat corong sebelah"
Demm..baru aku perasan aku tadah botol kat corong lain,
aku tekan butang ijau kat corong lain..
Nak cover punya pasal,
Aku pun jawab"Tak la,,memang saja jer sebab nak tengok air kuning ker tak"
"Baru lepas kena catu kan"hehe...
"Owh..ok",awek tu senyum jer..
Pastu masuk duit balik,aku tekan kat corong yang betul..
Dah penuh jer terus blah,sempat gak tengok dia..
dia senyum jer..aku pun senyum balik..
dalam otak aku aku terpikir
"Dia perasan tak aku nak check air kuning tu dekat 50sen"..
Apsal lah aku tak perasan aku tekan butang ijau kat corong lain..sheepp..

19 comments:

cikgadis said...

hahah gara2 awek comel, goodbye air 50sen~

NichKhun said...

hahahahahahahah
penangan makwe comel..
hehehhehehe

Pensel Kontot said...

kahkahkah.....

tu la..cepat sangat angau...

erk batu pahat ..area mane? UTHM ke?

NAJ HEBAT said...

hahaha...

(speechless)

kim salam kat minah tu yep.. :P

KERAK NASI said...

hehe..
pantas tol ko cover..

die perasan aku rase ko check air kuning tu kat 50sen..heheh..

The Wan And Only said...

bro, bijak2 cover line... :)

Jieda said...

pandai cover balik ye hehehe

nawal said...

hahaha! pandai cover!!

nawal said...

eh. da bape lame kne catu air ni?? x buat repot ke?

Solehah said...

tu la ..berangan..ka ndah rugi 5 kupang

y@n@ M!B said...

haha cute =p

mushroom! said...

hahaha.. kerana awek

Syaz Shuk said...

50sen = gula² 10bijik

:D

syLph said...

err...abang.


yek yek.

¶A.K.I¶ said...

hahhaahhaha!!
katon aahh ko

Langit Pertama said...

Kih kih kih...
Merah muke ko...
Sempat lak cover...
Huhuhu...

Bo the Nerd said...

Dapat tak nombor tepon awek tu?

ShaZ Ni said...

hahaha..klasik la weh!! xpe2..mane taw ada jodoh :D

Cik aiNa said...

hahaha..sekali sekala coverline camtu best jugak kan mel..haha.