head

Nuffy

Monday, March 29, 2010

Kentut La Layan Cerita Korea[My Fair Lady]

Aku tengah sibuk2 ni tiba2 kawan aku bawak datang external hard disk dia yang bersaiz 600gig-Aku pun dengan tengah tension dan serabut mengsound member aku tu.Ini antara dialog2 aku dengan dia.

Aku: Oit ape kejadahnya kau ke mari?Nak tiru system aku ker?
Kawan:Aku kesian tengok kau struggle teruk2,ngadap lappy 15jam sehari..Aku bawak movie untuk kau...
Aku:Babeeeekkkkkkk....Masa aku free x bawak.Tengah busy2 tahap cipan ni la nak bawak..Aku taknak...
Kawan:Cibbbeessss...s x cukup..sambung lagi..sssssssssssssssssssss...Lu yang mintak chuck,supernatural ngan dr farhana house. ..Aku balik kang...
Aku:Owh..Sori2..Aku lupa....Merajuk la pulak...

Abis jer aku amik movie2 tu,aku pun sambung buat FYP balik..Roomate aku lak yang mempunyai hard disk berkapasiti besar pinjam..Tengah2 sedap aku ngadap system aku sambil mata pun nak terlelap aku dengan member aku play citer tapi bahasa lain,nak kata movie siam bukan,movie english bukan,bm lagi la bukan.Rupa2nya,dia layan drama korea.Tajuk?"My Fair Lady.Aku bukan la kisah sangat kalau housemate aku nak tengok,
TAPI...

Masa Aku Tengok Dulu,Kau Sound, "Kentut la layan cerita korea..Jiwang.."See..Kau dah layan.Siap marah2,gelak sorang2 lagi..Hahahaa...Aku pun tak pasti citer My Fair Lady ni best ker tak,tapi kalau citer tu dah mempengaruhi member aku yang tak minat korea ni,macam best jer..

p/s:Kini bertambah lagi peminat cerita korea dan jepun..Akulah yang menjadi mentor kepada diorang.Hahaha..Sekarang jiran sebelah lak minat.Kawan aku baru pegi kelas,Dia lak sambung..Tak lama lagi bole la sekor2 tu cakap korea...

p/s:Aku?Siapa mentor?Of Couse la Kakak aku yang ada kuasa membeli..Orang download jer,dia siap buat koleksi..

p/s:HBZ,lu xnak layan My Fair Lady ker?

31 comments:

Bungakopi said...

aku dah tgok cite tu. biasa je.. cite yang aku plg minat so far you re beautiful. tengokla. dijamin best lg dr bof.

black_mel said...

to Bungakopi:ok...akan disenaraikan dalam wishing list..banyak nak download lg..

FarhanaDr said...

Uwaaaaaa.. Kenape potong name saye? Kenape??? Sob sob.. ;(

Heehee.. Yippie.. Skang saye pon tengah layan drama Korea.. You're Beautiful.. Semalam ahad seharian dah berjaya abeskan 13 episod.. Skarang tgh nak abeskan lagi 3 episod.. Pndapat??? Best sangat2.. Rase macam dlam hati ade sejuta ekar taman lpas tengok cite ni.. Drama korea plaing best setakat ni.. Lagi best dari Boys Over Flowers.. Ngeee.. ;p

KERAK NASI said...

buat kerja!!!

wong ah ian said...

layan korea?..biar betul ko ni..aku citer jepun yg aku lyn pun crow zero je..klw nk nangeh2 tgk citer korea ni belum tebukak lg hati aku haha..

♠ayuzdeathwish♠ said...

hahhaha~ jiwang sakan~
dulu aku layan full house je~
pastu aku hancurkan tv sbb aku rasa citernyer terlalu la besh~
wakakakaa

♥akukahmilikmu®♥ said...

hah..tk tgk lagi my fair lady..you're beautiful pun blum lagi..heeh..

black_mel said...

to FarhanaDr :haha...sbb xde citer nama dr farhana lg..hehe...owh..dh ada 2 org cadangkan citer ni...means mesti menarik...thnx..

to KERAK NASI:nak pennn!!!!

to wong ah ian:haha..citer tu pun aku layan..crows 1 dgn 2..serizawa terbaik...

to ♥akukahmilikmu®♥:haha..lambat la mcm tu..org ckp best..tp x tgk lg...

to ♠ayuzdeathwish♠:kau still berhutang dengan aku lg....hanya kau yg tau apa benda...

¶A.K.I¶ said...

bes ke weyy??? pas kat external ak lak!!

black_mel said...

to ¶A.K.I¶:aku x tgk lagi la...pas kat kau?haha..jauh kot..download jer kat internet..internet kan dh laju..

jane said...

waakakakkaakkaak

layan korea ke?
cam tak caya jer
ngahahahahah

korea mmg best..
lawak tahap semput

kah3x

jane said...

oh aku nk cdgkan satu cter "couple or trouble"

hahahahahah

sgt2 lawak

deus X machina said...

cite korea penah aku layan tae-guk-gi jek...cite perang...best la gak

black_mel said...

to jane:oit2..jgn gelak..hehe..best jugak citer korea...kau x minat ker?

"couple or trouble?"best ker?ok2...akan search...thnx..

black_mel said...

to deus X machina:owh...ok2..nnti aku cari citer tu...

black_mel said...

meluat lak aku tgk no ganjil...tadaaa...dh genab balik..hehe..

KERAK NASI said...

nak pen nak pen..
tunggu grad ah..hehe..

black_mel said...

to KERAK NASI :aku grad kau blanja pen?hehehe...

riBEna said...

wah wahh
ni kire dah byk layan korea ar ni?
leh ar geng
hahahahahahaah~

hBz said...

jangan kecoh2. malam2 aku tak tido. aku tengok korea la. tu dah lama tak update. earning pun RM0.

bobo layang my fairlady. dari petang, sampai petang. setel.

Cik aiNa said...

hahahak...layan full house la best. terbaik..hehe.

black_mel said...

to riBEna:haha...boleh3...hbz tu pun kaki korea...

to hBz:haha..ok2...bobo layan kat lappy sapa?lappy vibrate dia tu?haha...

black_mel said...

to Cik aiNa:itu dh tgk dh aina...skrng baru2 lak..awek2 korea pun makin sweet..dulu hero jer hansem2 tp awek mcm blur2 skit..skrng dh ok...

black_mel said...

genapkan jap...benci no ganjil...

Solehah said...

x penah tgk lagi..ku lagi minta jepun sebab aku nak belajar bahasa jepun kot..

Nur Su'aidah Bachok said...

hehehe.. biasalah tu kn. aku dulu pon ckp org, skg kaw2 minat kt suju n 2pm.. dulu cm ape je tak kenal diorg.. hahaha ;D

Billet-DOux said...

memang akan terpengaruh gak tuh kalo ada member minat korea..

my fair lady lom tgk lagi

tgah layan master of study.
hahaks.

~satu jer yg tak suka pasal mubie korea ne.. buat billet sentimental btol. aits...

nawal said...

tgkla youre beutiful.
syok kot!

black_mel said...

to Solehah:haha..yup2...my 1st year kat sini amik bahasa asing=bahasa jepun..best blajar bahasa jepun..

to Nur Su'aidah Bachok:haha..normally ppuan mmg minat dgn2 diorg ni...biasa la..ppuan..

black_mel said...

to Billet-DOux :owh...billet pun minat?bagus2...hehe..sentimental?haha...tp citer korea leh buat kita berangan...

to nawal :yup2..ramai dh rakemen citer tu..nanti kena cari..hope member ada...

|arieza| said...

oit oit ko jangan rasuah kanda hbz aku tengok korea!! gelimat dowh! hahaha