head

Nuffy

Sunday, March 28, 2010

Update Di Kala Busy

Ader beberapa benda lagi aku nak ubah kat blog ni...tapi masa tak mengizinkan...nanti la lepas aku present FYP(Final Year Poject)aku sambung lagi.Dalam 2,3 minggu ni memang aku terlalu busy tahap melampau sebab lepas jer present FYP,aku ada final test lak.Aku harap aku boleh score sem ni.Takut la ptptn aku kena gantung.Dah la pt pun cukup2 makan jer..Kena gantung,memang x makan aku.
Oklah...nanti besok aku sambung.Tadi dah tutup lampu umah aku sejam.Walaupun aku taknak buat tp aku buat jugak sebab semangat.Bukan paksaan pun,sukarela jer aku buat.Kurang2 dapatlah kolej aku jimat sikit.Esok ader program lak,cilakak betul..konform aku x dapat pegi..

p/:Minggu ni dengan minggu depan tersangat la busy.Kepada kawan2,sori,x sempat komen semua..Aku baca2 macam tu jer.Nanti lepas siap projek aku datang balik..Sambung project balik....

p/s:Gambar susah nak masuk sebab cara upload pic yang baru ni macam lembab jer dengan wifi kolej yang slow..

16 comments:

siv said...

gud luck weh!

black_mel said...

thx...

Syafiq Kadiran said...

gudluck gak...
all da best!!!

black_mel said...

Syafiq Kadiran:thnx bro..busy skit..x sempat blogwalking..

p3perak said...

erk?? tak sempat?? nampak je id mel berlari2 kat blog spe ntah..

hikhik..

p3perak said...

erk?? ganjil la, mel..

nak genapkan jab..

bOleh??

p3perak said...

ehh, mel..

sOrry2.. hari tu mel pesan, biar je ganjilkan..

ok, ganjil lg..

















marah ke?? hahaha..

p3perak said...

tgh xde keja ni.. buat pasal jab kat cni..

gd luck!! ada program apa tu??

npe tak p nya??

FarhanaDr said...

Black mel oppa.. Kacha.. Chaiyok2.. Heehee.. Dun stress2 arr.. Later will get old and not handsome anymore lorh.. Hohoho.. :)

hans said...

gudluck
semua busy2 skrg

si gila said...

wohoo!
gud luck FYP bro.

Solehah said...

all the best..dahulukan yang mana lebih penting dlu..

nawal said...

wat lek luk beb!

best of luck!

=)

black_mel said...

to p3perak:haha..buat la onar merata2...x kisah..program aper ntah..

to FarhanaDr:thnx...x stress pun mmg x hansem...hohoho...

to hans:thnx hans...yup2..musim busy..

to si gila:haha..thnx...

to Solehah:thnx..yup2..



to nawal :thnx...mmg nk kena struggle dh nie..

♥ juhairah ♥ said...

caiyookk22!!

black_mel said...

to ♥ juhairah ♥:thnx jue...