head

Nuffy

Tuesday, March 23, 2010

Jangan

Aku tak sempat nak update blog.Kesibukkan melanda dikala aku sedang menyiapkan Final Year Project a.k.a PSM..Harap sempat siap.Taknak aku repeat benda alah ni.Nak termuntah dah aku tengok komputer.Tapi sibuk2 aku,aku diganggu oleh makhluk asing.Klau korang nak call ker mesej ker,komen ker,aku still akan balas
tapi...mintak tolong sangat2...Tolong...

JANGAN MISS CALL..

Kesiankan lah aku ni...Banyak keje,pastu dengar hp bunyi dah berlari naik tangga sekali misscall...Please yer..Budak2 kolej aku tak tau blog aku,tapi aku nak pesan jugak..Kot2 semasa diorang blogwalking tersinggah,pastu terasa,pastu ter tak miss call dah...

p/s:Siapa suka lagu kimia Melda Ahmad?Aku suka lagu putus..penyanyi sama jugak..search kat mediafire...best lagu tu..

12 comments:

hBz said...

aku tak suka

black_mel said...

to hBz:abis kau suka lagu aper?lagu nasyid?

|arieza| said...

kasihan.. sape miss call 'adik' aku ni yg tgh bz buat FYP?? sape sape? meh cni aku bakar belalai dia! hahahahha

lagu putus ek.. aku dh hampir putus harapan :(

Fathiha Zainal said...

Tggu tgh malam ckit nk mskol mel jgk lah.. Ngahaha! ;p

black_mel said...

to |arieza|:tu la kak..kesian kan..sob3...putus harapan?lolz..naper?

to Fathiha Zainal :jgn gatal2..miscol bln dpn xpe..dh x bz..hehe..

black_mel said...

ganjil..skrng genap..

pensel kontot said...

aku suke lagu putus tuh...
hehehe

black_mel said...

to pensel kontot :yes...akhirnya ada org yg berkongsi minat yg sama...

siv said...

eh pelik!
ingatkan aku dah komen.
wah!
balas dendam?

black_mel said...

to siv:erk...dendam???x paham..

enyheartsdiamond said...

ey..tak gn disqus da? :p

black_mel said...

to enyheartsdiamond:x dah...ian punya pasal..dia ckp kalau guna disquss dia xnk datang komen...