head

Nuffy

Tuesday, March 23, 2010

Tiba2 Aku Rasa Meremang[AyuDeathWish]

Macam biasa..Setiap hari aku akan biasakan diri aku untuk tidur awal.Sama jugak macam hari ni,tapi puas aku pusing2 aku tetap tak boleh tidur.Nak kata salah makan,mustahil..Aku rasa tak sedap hati.Aku turun ambik angin,pastu baring atas katil.Pusing2 tak boleh tidur.Macam ada benda yang tak perfect hari ni.

Then,aku muhasabah diri aku,kot2 aku ada buat silap kat orang,aku pikir2 balik.Akhirnya aku mendapat jawapan sebab apa aku tak boleh tidur.Patut la jam berdetik pukul 12.00 tadi aku rasa meremang bulu roma aku.RUPA2NYA......Hari ni hari jadi ayudeathwish.Patut la aku tak boleh tidur...

Aku bangun dari katil,aku bukak balik laptop aku,hidupkan suis..Pastu duduk atas katil elok2,aku siapkan entry ni..Khas untuk ayudeathwish yang menyambut hari lahirnya yang ker..........(terpaksa dirahsiakan takut tuan punya diri taknak bagitau).Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.Aku tetap ingat hari jadi kau walaupun aku hampir melelapkan mata.

Aku nak nyanyikan lagu hari jadi khas untuk ayu kat sini:

Selamat Hari Jadi~~,
Selamat Hari Jaadiii~~
Selamat Hari Jaadii AyuDeathWish~~~,
Selamat Hari Jaaaadi~~~~

Then tiba2 aku rasa mengantuk...Nyte...Zzz...


p/s:Ayu..jangan nakal2...kau dah besar...

p/s:Hadiah xde...tunggu tahun depan....dh 24...hehe...


20 comments:

siv said...

hepi bufday ayu!

|arieza| said...

amboi.. bday aku aritu xde pun special entry.. majuk!

mira ellyna said...

haha.. adoi siap majok..
epie bufday ayu.

koru said...

nak wish gak!!

epi bday!!

siv said...

arieza ;
kau merajuk je kak.
padan muka budak mel nih!
geram betul aku dgn dia.
cis cis dan cis lagi!

lumut said...

24??
kawen bile?haha

Billet-DOux said...

bilet pun nak wish gak.
selamat ari raya!








eh, epi bitday. :)

black_mel said...

to siv:thnx..ehh..mcm bday aku lak...

to |arieza|:haha...jgn la merajuk kak..sy dah anggap kak mcm mak sy sendiri..hehe..

to mira ellyna:hehe...skrng ni kak arieza kuat majuk...x tau sebab aper..hehe.

to koru:thnx..happy dia nnti..

to siv:oit..jgn jadi batu api..dia dh la kuat majuk...

to lumut:haha..kena tnya dia..kapel lama2 tp x kawin2..

to Billet-DOux :hehe..raya lmbt lagi billet..thnx..

Solehah said...

wah2..so lovely..
happy besday to ayu jugak..

black_mel said...

to Solehah:hehe...banyak org wish kat dia..untung dia..hehe..

♠ayuzdeathwish♠ said...

haiya ini olang~
aku suh nyanyi mlm td taknak~
sepok kang

♠ayuzdeathwish♠ said...

anyway thanks taw mel~
syg lu lebey....










muax!!!!!!!!!!

¶A.K.I¶ said...

warrghhh kakakaakakk!!
ayuz da tua!! tp sore katon!! lalaa

black_mel said...

to ♠ayuzdeathwish♠ :haha...aku xnk hampakan kau...aku nyanyi jugak...syg lu lebey jgk..haha..

to ¶A.K.I¶:haha..ok la tu..x la katon pun...kesian dia..jgn kutuk dia hari baik nie...hehe..

NiNa' said...

happey besday ayu!!!!

black_mel said...

to NiNa':tq2,,,,hehe...tlg jwb untuk dia..

wong ah ian said...

yeehaa!!! ko x tukar disquss lagi..sori lmbt bro.aku bukan ade mase sgt on9 skg ni..kejap2 je kat ofis ni haa..kat umah cam da malas pulak, asik tido awal je..smp ade blogger msg aku ckp "u ni cam baby la tido awal" haha celaka..

smlm aku wish kat ayu, nasib baik ade reminder kat fon, klw tak mang haram la aku nak wish..heh

Fathiha Zainal said...

Owh.. Happy bday ayu.. Ngehehe.. :D

black_mel said...

to wong ah ian:haha..aku tak tukar sbb kau..hehe....kau wish kat dia smlm?save dlm hp?haha..aku tak yah save...semua blogger punya bday ada dlm otak...hehe...kau punya bday pun aku igt...

black_mel said...

Fathiha Zainal:tq2..dia mesti hepi...