head

Nuffy

Sunday, March 21, 2010

contest ESOKSEMALAM

Lumut..nak join contest jgk...1st time join kontest lumut..



Dialog:
Adik:Abang kamera,cuba nengok jari adik ni ader 6?

Abang:Hehehe..Adik..adik demam ker?Jangan sampai abang terbalikkan troli ni..

Adik:Sowi2...adik gurau...

Macam2 perangai korang..Lepas ni cik fika balik,korang dah besar dah..mesti makin comel....tak dapat nak tengok korang membesar..rindunya..*Lumut bermonolog di dalam hati...

 Slogan.....
"PEREMPUAN itu tak patot berada ditengah-tengah adik dan abang kerana dia patut dah naik kapal terbang,kapal terbang dah nak berlepas..".
 

p/s:Lumut...dah siap...bole join ker ni?cukup syarat x?

p/s:Ada sapa2 nak join kontest lumut ni x?Kalau ada,sila klik SINI untuk mengetahui syarat2 dan hadiah yang di tawarkan.

TARIKH TUTUP 31 MAC 2010.

13 comments:

lumut said...

accepted!!=)

thanks memeriahkan ok....

hehe

black_mel said...

hehe..wc...xpe..xde keje...

deus X machina said...

banyak tul kontes skang ek

hans said...

aku rasa nak join jugalah kalau smepat

|arieza| said...

wah ada signature sudah :)

FarhanaDr said...

Dpat RM50 topup sila laa call saye di number 0134131 dot dot dot.. Hehehehe.. ;p

Oh ye.. Lupe.. Black mel kan dah tua bangka, mst tak pakai UOX kan.. Tak dpat laa nak bergayut lama.. Ahaks.. ;p

FarhanaDr said...

Lagi lagi lagi.. Nak wish gud luck.. Heehee.. :)

black_mel said...

to deus X machina:yup2...bnyk contest skrng..join jer..kot2 ader nasib...

to hans:yup2..jom memeriahkan kontest ni...

to |arieza|:hehe...yup2...

to FarhanaDr:alah....bkn boleh menang...kalau menang,abiskan col doc jer..hehe....thnx 4 the wish...

miEz haNeM said...

nIce EN3..:)

senyUm aku baca:) simPLe!

black_mel said...

miEz haNeM:hehe..saja masuk bagi support..dh tau xleh menang..kau masuk la hanim..conform menang..hujah susah di betah..hehe..

AJ Nismihan said...

korang punya slogan nih best2lah.
aku pun nak sokong hang menang lah black_mel
hehe
aku serta pun nak kasi mut tu syok skit. ye lah, asyik moody jer.
alamak, aku tak ada slogan lagi lah, ah lantaklah, kira tak layak menyertai pun tak apalah :)

Razman said...

lumut suruh ko tarik diri..serius ni..hahaha

YobSumo said...

all da best ya!