head

Nuffy

Tuesday, January 5, 2010

Tension


Hari ni macam biasa,sebagai student kolej yang berdedikasi tinggi(tipu jer) aku bangun dengan awal paginya dan nak bersiap2 pegi kelas,walaupun kelas aku pukul 10 pagi,aku dah siap depan pintu pukul 8.30 pagi.Awal tak?sambil tunggu jam pukul 9.35 pagi,aku pun melayari internet jap.Tengah2 melayari internet,tiba2 aku mendapat perkabaran yang kurang menyenangkan.Pukul 9.30 minit pagi,aku dapat message daripada klas rep kata klas pukul 10 batal.Bangang tul.

Takpe,dengan sedikit kesabaran,aku pun masih menunggu untuk klas yang pukul 12 plak.Aku keluar awal hari ni,sebab dah lama tak belajar,semangat nak belajar membuak2(tipu lg).Sampai jer kat klas pukul 11.50pagi,lecturer aku cakap klas dah penuh,masuk seksyen lain.Cilakak,hari malang aku hari nie,unhappy day...haha..

Aku tak marah sangat,tapi tension skit jer,sebab dah siap2 kan.Kalau tau takde klas,klas penuh ker,ape2 ker.bagitau la awal2.So hari ni secara unofficiallnya tiba2 aku takde klas.Minggu ni taknak pegi semua kelas.Arrange dulu jadual elok2 nanti aku pegi klas balik ok?Hahaha..(aku cakap dalam hati jer).Hehe..

Besok aku ader satu kelas jer.tapi nak buat projek sikit.tak tau la bila projek degree aku nak siap nie,masalah klas semester baru pun tak settle lagi.Internet dah la slow,ader proxy lak.So sesetengah blog yang menggunakan tajuk atau berbaur lucah,memang aku tak dapat access.Sori sebab tak dapat blogwalking balik.Aku pegi cyber cafe nanti aku blogwalking balik.

Dah..nak rehat2 jap.Nanti sambung..


p/s:Awal semester mesti jadual ader problem.

p/s:Hope next sem dah settle masalah remeh temeh nie.

18 comments:

hBz said...

lepas tu nak join kelas aku.silap la bro. class aku untuk orang kacak sahaja!

black_mel said...

hBz:hah...xde pasal lah..aku saja tanya takut klas sama..so dh tau klas kau,aku amik klas lain...ari sabtu pun tak pa..hahaha..

Cik aiNa said...

rindu time study dolu2...hurmm..

black_mel said...

Cik aiNa:haha...mel rindu time keja dulu2..waaa...bestnyer time keje..

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

takde klas melepak la beb~
masak megi ke~
besh2

black_mel said...

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ :aku dah boring melepak...cuti sebulan,smpai nak muntah aku lepak...skrng nak blajar skit...

mira ellyna said...

mmg cmtu la tiap2 sem jadual sengal hehe..

tp kn kire xcilakak la..
sbb ok wat bangun awal rezeki bagus meyh..

Fiffy Syafiqa Hazirah said...

haha.. ak tiap2 sem ada prob ngn jadual. even jadual dah diatur fakulti, ak sndiri yg wat masalah. salah daftar section la, salah daftar subjek la.. adoyaii..

black_mel said...

mira ellyna:hehehe...ok2...x cilakak dh..bgn awl rezeki bagus...hehe..

deusXmachina® said...

Gud luck 4 new sem ok
From ex-student
ERK888

black_mel said...

Fiffy Syafiqa Hazirah:haha...ko pun 1...ader ker daftar section lain,subjek lain?haha...xpe2..nnti ko bole guna kenangan tu citer kat anak cucu...hehe

black_mel said...

deusXmachina®:thnx...erk888?

nn said...

lol. biasa kot macam tu. last 2 weeks pun kena mcm tu jugak. huhu

black_mel said...

nn :owh...masuk awl ker?jadual dh ok?

|arieza| said...

sbr sbr heheheh

black_mel said...

|arieza| :ok2...nasib baik u suruh sbr..hehe..

cik EPAL said...

good luck ;)

black_mel said...

cik EPAL :thnx...u too..