head

Nuffy

Monday, January 4, 2010

Jangan Santau Kawan


Maaf kawan2,Aku ingat internet aku kena santau.Rupa-rupanya internet kolej kediaman aku terputus.Dah dua hari aku tak update dan blog aku dah bersawang walaupun baru tiga hari tak update.Labah2 spiderman kot buat sawang kat blog aku.Cepat betul.Tak pe,at least dia blogwalking jugak kat tempat aku.Jangan cat woman datang blog aku sudah.Nanti jadi blog lucah lak,fabulous cat takpe,aku minat diorang.

Terdapat suara2 sumbang yang cakap aku tak update blog sebab aku letak gambar awek kat blog,sayang nak update,dia awek aku dan macam2 la.Hangguk ko hbz, dia kan kawan ko jugak.Lagipun aku buat entry tu sebab hari jadi dia.Nanti hari jadi ko aku buat post birtday untuk ko pulak ok?

Korang penah masuk blog hbz tak?Nuffnang dia special,dia orang first dapat nuffnang maybank,sejak bila la maybank guna nuffnang lak nak promote bank dia..hehe..Blog dia dah berwajah baru,dah tak ada entry lucah,rogol atau cabul.Aku rasa dia dah berubah jadi baik.Azam tahun baru dia kot.

Hari sabtu lepas aku pegi tengok citer santau ni kat wayang,walaupun dah lama tayang,tapi sebab nak menyahut seruan kerajaan supaya menyokong industri filem tempatan,hurmm..rasa rugi lak.Tak seram langsung,banyak error tapi bole dimaafkan sebab biasa lah,mana leh perfect,kalah filem g-force lak nanti.Kepada yang belum tengok tapi nak tengok,biasa2 kan lah diri dengan drama-drama melayu supaya tak meletakkan harapan setinggi gunung.Kita masih di proses pembelajaran.


p/s:Lepas ni nak tengok puaka nyang rapik,preview dia terbaik.tak tau la jalan citer nanti.

p/s:Hope lepas ni wifi aku tak kena santau lagi.

p/s:Setiap orang ader persepsi tersendiri.Terpulang kepada citarasa masing2.Tepuk dada bukan tanya selera,tapi tepuk dada jangan sampai sakit.

12 comments:

hBz said...

lorh.apa salahnya jd skandal alam maya. takkan nmak jadi gay sampai tua.haha

erk.akan menyusul kemudian.tgh nak muntah2 ni.pregnant kot

black_mel said...

hBz:haha...ok2...bgus...awek vista x nk ker?

qaseh pelangi said...

santau?hmm..biasa je.takdeseram mane pun...hehe

black_mel said...

qaseh pelangi:yup...x seram pun...hero tua lak tu..hehe..

Fathiha Zainal said...

Ltk gmbr awek?? Awek mana la tu ek? Lalala~~
Hmm... Cian dia 2 hari xleh online ea.
Xpe.. Dh leh online kn. Ngadap smpai lebam. Hehe!

black_mel said...

Fathiha Zainal:haha...pura2 tnya yer...4 hari tggl post tu tau..dh mcm sticky entry lak..hehe...nak ngadap mcm mana..internet slow..waa...nangis2..

♥akukahmilikmu®♥ said...

baik santau..puaka nanyang rapik..langsung mls nak tgk..heheh..

black_mel said...

♥akukahmilikmu®♥ :haha,,,kesian filem malaysia nanti...hehe..puaka tebing biru ok x?

mello said...

layan sherlock holmes la best.. br je lyn kt one squares kt mbo..hehehe

black_mel said...

mello:owh...kt bpmall xde la...avatar pun xde...ape2 filem dia tayang pun aku tak tau..

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

tenet pon kne santau?
meh aku santau kan ko skali~
baru rare~!!

black_mel said...

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠:santau xnk..ko bg aku mnyk pengasih...so nnti tiap2 malam aku teringat blog ko..haha..