head

Nuffy

Thursday, January 7, 2010

tag for awek vista,thespian dan pu3 perak

HBZART.....TaG Mu sUDa Ku BaLaS.....aKu Nak TaG
awek vista,thespian,p3perak

1. Adakah anda rasa anda HOT???

Belum,Just suam2 kuku jer..
Aku igt kalau nak hot kena masuk hot fm dulu...
xpun makan megi hot cup ker..



2. Upload gambar kegemaran anda.




3. Cerita pasal gambar

Gambar tu gambar profile aku yang pertama aku guna masa aku mula2 main blog..

Xlawa??Suka hati aku la..gambar tu banyak kenangan


4.Bila kali terakhir anda makan pizza

Aku tunggu hbz blanja...Lu jgn kedekut..pt lu masuk bulan dua..kita share ok?


5. lagu terakhir anda dengar

Sekarang dengar...Lagu Meet Me Halfway-black eye peas....

6. apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini

Menyumpah2 hbz kerana tag aku...cilakak....



7.Selain nama sendiri anda di panggil nama apa?

1)Nama blog-black mel

2)Nama kat sek menengah-A

3)Nama kat sek rendah-atan-member aku tiba2 pggl nama ni smpai masuk form 2...hampeh...nama org pggl kat aku...






8. Tag lagi 8 orang

Tak nak...aku nak tag 3 jer....kalau bole cmpur bill gate ngan obama xpa...tapi diorang x paham bm...so aku x tag..hahaha...

1)awek vista

2)thespian

3)pu3 perak

9. siapakah orang no.1 kepada anda

Entah...orang mana tah...ko blanja pizza aku mengaku member baik..



10. kata sesuatu mengenai orang num 5

Tak nampak ka aku tag 3 ja?apsal nak tanya soalan ni lg?



11. No 3 ada hubungan ngan siapa..

Erk...kena tanya dia....aku tak tau...kami bkn berjiran...baru kenal jer pun...



12. Bagaimana pula dengan no 4


X paham ka?aku tag 3 ja?wakakaka...


13. pesanan kepada orang num 6


Mana ada...dah mati...



14. kata-kata cinta tok num 2


Bro...walaupun kisah cinta ko sedih,tak daq masa aku nak bercinta sejenis...nabi x ngaku umat...Aku teman ko pegi cari awek baru nak?



15. adakah num 7 dan 8 punya persamaan?


ada...dua2 tak wujud....




16. berikan 5 yang anda tahu tentang orang yang mengtag anda


1)Bangun lambat

2)Kaki ponteng klas,

3)Baik ader sikit....

4)Berjiwa pink

5)Penyayang dengan pet(dia nak beli sugar glider)




17. Persamaan antara kambing ngan lembu?

dua2 menatang....ader kaki empat...mata dua.....



18. perasaan anda buat tag ini

Perasaan bercampur baur...Tak tau ker aku bz study ni..Aku dah jawab ni,blanja aku pizza..



19. adakah anda tahu si razman itu sengal?

Sengal?Ok wat...bkn dia ker yang jumpa jodoh kat genting...X la sengal sangat..




20. GAY o LESS??

Less 80%..Klau banyak offer,aku suka...psp ader less x?





p/s to hbz:skrng aku dah jwb...igt wifi uni aku slow ka?hahaha...mmg slow cibes....

p/s:awek vista, thespian and pu3 perak..jgn lupa...

p/s:aku tak reti main tag2 ni....tagged aku terrer..tmbah2 jual beli org...mmg aku pandai..

18 comments:

hBz said...

erk.atan..tangan aku hitam balik.hang yang patut belanje. erk. hang less? aku pun less. ada sugar glider less tak?

hBz said...

aku first?

yea ke?

aah. aku first la..

hBz said...

macam pantat. first pun nak kecoh

hBz said...

suke hati aku la.

hBz said...

bukan ape. tolong reply untuk hang. aku phm. internet hang slow..wakakakakakakaka

black_mel said...

hBz:oit...xde keje ker?jom kfc...half2...

NiNa' said...

apa ni.. x paham.. tapi mcm mnarik..

black_mel said...

NiNa':haha..ni mcm game...tag2...kira pas2 jwb soalan...nak tau lebih lanjut kena tnya hbz..

miss lolly a.k.a luvfareda said...

lawakkkkkkkkkkk ah. ding dong !

black_mel said...

miss lolly a.k.a luvfareda:hahaha...tu hbz punya keja..xpsl2 tag org yg tidak bersalah ini..

SuRayA^i. said...

atan? mcm nme mnje2 arwah uncle sy plk

black_mel said...

SuRayA^i. :erk...kebetulan...act..nama tu langsung xde kena mengena dgn sy..tp entah mcm mana diorg leh pggl...

PeJuAnG HiDup said...

mel, kita wat soalan tag bnyk2. lps tu bg kat hbz suruh dia jwb. nak x? hehehe...

p3perak said...

erk??
hbz tu npe??
over sgt nak menaip kOt tu..
hahaha..
try my best to finish this tag..

out of tOpic ~ nak kena jawab x soalan nO 3 tu??

black_mel said...

PeJuAnG HiDup:ok jugak tu...ko buat 50 soalan,aku buat 50 soalan...bg dia jawab..haha...

black_mel said...

p3perak:haha..dia kadang2 ader wayar short....so trip skit..hehe...nk jwb ker?bole jgk...jwb la..

p3perak said...

sOalan nO 3: jawapan..

~ sure la ada hubungan dengan kamu, black_mel..
sharing is caring, caring is loving.. love each other as a gOod fren..

[sucikan hati..]

black_mel said...

p3perak:yup2...terharunya...sob3...